Quenn Benim de başıma bana yapılmış bir büyü yüzünden gelmeyen kalmamıştı.Bir hoca buldum arkadaşım vasıtasıyla,neyse ki kurtuldum.Benim hayatımdaki her şeyi tek tek gördü.Bu işi bilen dürüst bir hocadan yardım almak önemli.
miraabuketttttt Quenn sessizol __MeLek__ Prensesannesii1 [silindi] Blondie OxyGenn Bayadır girmiyordum bir baktım gmail bildirim dolu hemen hesaba giriş yaptım. 😅😅 Yardıma ihtiyacı olanlar özelden yazanlar hepsine cevap verdim barış kanca falan kim bilmiyorum ama benim gittiğim hoca bize şifa oldu inşallah sizlerede olur yaşayan bilir çok zor bir durum biz neler yaşadık çok şükür hepsi bitti. Yardım isteyenler özelden yazsın seve seve yardımcı olurum çünkü ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum Rabb’im kimseye vermesin akıl sağlığım oynayacaktı nerdeyse 😌😏
Blondie miraabuketttttt bu hocayi nerden bulabiliriz hocanin ismi flan varmi banada yazarmisinjz özelden nasil ulasabiliriz
OxyGenn Blondie buralarda Bi dolandırıcı var barış kanca diye birini öneriyor sürekli modaratorlere bile yazmış 😁 aman dolandirilmayinda
Fatma1216 miraabuketttttt miraabuketttttt canım rica etsem size şifa olan hocanın bilgilerini bana da verir misiniz bir hoca eşimle bana sizde ayırma büyüsü var dedi ama bende emin olmak istiyorum güvenilir işinin ehli bir hoca arayışındayım
[silindi] Fatma1216 inanmayin su sarlatanlara kac gundur bangir bangir dolandırıcı diye yaziyor moderatorler sunlardan medet ummayın gozunuzu seveyim ya🥴 evinizde bakara suresi acin sirkeli su ile temizleyin goreceksiniz nasil düzelecek. Hersey