Biraz uzun olabilir herkes hakkını şimdiden helal etsin ama çok doldum burda paylaşmak istedim evleneli iki sene olacak eşimin ailesi bizi hiç rahat bırakmadı kardeşleri eşimi sürekli doldurdu velhasıl en son kurban bayramında kavga ettik ailesine gitmiş anlatmış gecenin 1 nde ailemi arayıp bana gelip kavga çıkardılar kavga sebebi ise o kadar boktan ki neymiş ailesini istemiyormuşum ailesi o kadar kötü huylarından bahsediyorım çocuklarına suç bulmuyorlar benim babamı alıp geliyorlar sonrası kavgaya dönüştü annemle kardeşimde geldi o kavgadan sonra kurtuldum sandım ama yine eşim beni götürüp onlarla muhattap etmeye başladı arkadaşlar eşim sürekli annesiyle kardeşleriyle görüntülü konuşuyor evin içinde herşeyi gösteriyor family diye grupları var annesi babası kardeşleri ve o ben bir hiçim yani her lafları babası babası sanki benim çocuğumu eşim doğurmuş çocuğun bana düşkün olmasını bile istemiyorlar ailemin bana gelmesine kadar karıştılar eşimde çok iyi oynuyor hem onlara hem bana benden habersiz krediler çekiyor sürekli idda oynuyor ve bana gelince para yok diyor en son boşanmamızın bizim için iyi olacağına söyledim family ailenle kavuşacaksın artık bitti dedim sürekli yalanla yaşayamam ve ailesiyle bitirmek istemiyor ama her defasında aynı şeyi yapıyor bugün hastalandım hastaneye gittik annemler bırakalım çocuğu diyor dönüşte onlara gidiyoruz neyin var diye ağız ucuyla bile sormuyorlar tek başıma mutfakta oturuyorum kız kardeşlerine iyiliklerimden başka birleşim olmamıştır onlar bile sormuyor ben bunlardan nefret ettim kendime saygım olsun diye boşanmak istiyorum ama herşeyin düzelteceğim diye yeminler ediyor yeminle bıktırdılar ailesi alsın yalancı oğullarını benden uzak olsun şuan tek isteğim