Shenshaq onlar kili koca götler vücutlarını gösterirken utanmiyorlarda biz mi utanacanaz akışına bırak atılgan ol iliskode bosver zevkine bak sıkma kasma kendini vücudun sana göre çirkin olabilir ama ona göre çok güzel gelecektir

Derininmotheri inanki vücudumdaki yirtiklari görsen şaşırırsın kıpkırmızı cok derin yirtiklar ama benim elimden gelen bisey yok

Shenshaq öyle düşünme kuzum afedersin hayat kadını mısın ki öyle hissedesin sen onun eşisin helalisin Burdan Bi arkadaş aynı senin gibi utangaç olan biriine şey yazmıştı kocana karşı utangaç olmayı bırak dışarda senin yerinde olmak isteyen bir sürü kız var demişti 😅 bende nereme dokunmasını istiyorsam elini oraya koyuyorum 😅😅😅🙈 düşün çok utangaç Bi insanım normalde ama eşime aslaaa 😅

Utanacak çekinecek bir şey yok evliysek ki öyle cinsellik de bunun bir parçası görmeden dokunmadan olur mu siz de zevk almazsınız hem öyle

Ay yok artık ama ya ne demek dokunduramam, karanlık olmadan yapamam edemem. Arkadaşlar saçmalamayın her anlamda en çıplak halinizle yanında olmayacaksanız neden evlendiniz ?

Shenshaq bende öyleydim 2 buçuk senelik evliyiz artık alıştım aksine utanıp yapmadigin şeyler daha çok hoşuna gidiyor erkeğin

• [silindi]

Shenshaq valla bendr eskiden öyleydim şimdi karşısında çırılçıplak soyunuyorum giyiniyorum, sabahları işe giderken sütyenimi takma bahanesiyle karşısında çırılçıplak duruyorum öylece😂😂nasıl göğüslerim güzel mş diye soruyorum , aynada kendime bakıyorum, aklı gidiyor, çamaşırımı değişiyorum falan işte, utanma nolacak ki.