Merabayın. Bı erkekte penis büyük mü küçük mü neye göre karar veriliyor? Eşimden başkasininkini görmedim. O yüzden merak ediyorum bunu. İlişki de zevk alırsan büyük zevk almazsan küçük demek mi? Bugün arkadaşlarla böyle bı sohbet geçti aramızda. Tabi kimse kendi eşinin ki büyük ya da küçük diye bişey bahsetmedi sorulmadi da. Ama merak ediyorum küçük diyebilmek için ülkemiz standartları ne ?
Büyük küçük 🤭
Turkiye standarti 12 13cm mis galiba onuda burda okumustum nekadar dogru bilmiyorum 🤔
Meryemali bilimsel bı sonuç mu acaba🧐 kaldı ki nasıl varilcak bu kanıya tek tek olcemezler ya 🤭
- Düzenlendi
Sonradangurme yani boyunu ölçerek büyük mü küçük mü karar verirsin bence 15 Santimin altı küçüktür gerisi büyük
dolapfaresi hee 15 cm altı küçük sayılıyor o zaman teşekkür ederim olcebilirsem olceyim çok merak ettim
Sonradangurme rica ederim birde boyundan daha önemli olan şey işlevidir canım aklında olsun😉
dolapfaresi bu lafı da çok merak ediyorum küçük olan biseyin işlevi ne kadar iyi olabilir ki mesela 🤭 islevden kasıt nedir tam olarak canım ☺️
Ecemli Niye ki 🤓
Sonradangurme işlevden kasıt geç boşaltma uzun süre sevişebilme falan falan
Sonradangurme Bence küçük bir halta yaramaz ya hissedeceksin içinde ne öyle yarıda kalmış
Ecemli o zaman sevindim senin için guldurebilmisim seni
Twogirlmom hee evet mantıklı büyük olup erken boşalıp yarıda kalmak daha kötü
tugce_byr haklısın herkes büyük sever ama ne çıkarsa bahtimiza ☺️
Sonradangurme aynen öyle o yüzden bazıları boyu değil işlevi önemli der 😄
Twogirlmom diyen çok haklıymış o zaman ☺️
Sonradangurme bilemicem 😄😄
Sonradangurme daha bugün bunu duydum ve şok oldum ülkeye göre büyük küçük olarak fark ediyormuş bence zevk alacaksa insan büyükte de küçükte de alır 🤭🤦
dolapfaresi ay bende bugün internette okudum ülkeye göre büyük küçük olarak fark ediyormuş
Angellove2010 e tabi ki zencilerin namını duymadin mi canım 😂 katılıyorum zevk aliyosan büyük küçük farketmez
Sonradangurme boyda önemli ama en çok işlevi işlevi olmadıktan sonra soba borusu olsa kaç yazar ajajajsjsj