Birkelam Kızlar yeni evliyim, eşim misyonerde çok hızlı boşalıyor. Benim üstte olduğumda veya duşta filan daha uzun sürüyor. Bu normal mi? Bide üstte olunca çok yorulmuyor musunuzzzz?
Yasak_elma Birkelam Evet değisir.Erkek nekadar fazla zevk alırsa okadar çabuk boşalıyor.Demekki senin eşin misyonelde daha hızlı tahrik oluyor o şekilde hem daha rahat ediyordur.Rahat oluncada boşalması hızlı oluyo.Örnek veriyorum vajinana rahat ulaşamıyorsa ve kendisi de eğrelti şekilde git gel yapıyorsa rahat değilse beden olarak öyle hem konsantre olamaz hemde zevk alması zaman aldığı için bosalması uzun sürer.Umarım anlatabilmişimdir çünkü yazarak ancak bukadar anlatabildim🙂
Biranne12 Yani 4 yıllık evliyim zaman zaman değişiyor bence bazen bizim 2 dk bile sürmüyor hemen boşalıyor eşim bazen de yarım saati bile geçiyor özellikle içkiliyken daha uzun ve zevkli oluyor 🤤
Ozge49595 JartiyerliKedi tesekur ederim bebis profil resmim aynı beni yansıtıyor cok seviyorum jsjsjsjs❤🥳🤣
Birkelam Yasak_elma ama erken boşalınca misyonerde bu sefer özür diliyo ve sonrasında sorunca ne hoşuna gidiyo diye benim üstte olduğumu sevdiğini söyliyo. ama ben üstteyken daha geç boşalıyor… yani erken boşaldığından üzüldüğü için mi böyle diyor bilemiyorum.
Birkelam Deleted16 ben daha sex esnasında boşalamadım ya… hep sonrasında başka şekillerde beni boşaltmaya çalışıyor
Minik1anne1 Birkelam benim eşimde ben üstte olduğum zaman daha çok hoşuna gittigini söyler hep evet ben üstte olunca zor boşalır zevke gelir ama sıkar kendini hemen bosalmiyim diye o yüzden eşimin bosalmasi uzun sürüyor. Ustteyken eşinizin üstüne yatmayın oturun dik durun o zaman daha çok zevke gelir
Aliciasierra Ozge49595 yaaa ozgeeeee ahahaahahahahahaha bayılıyorum sana yazılarınla böyle sanki benim içimi sen dışa döküyorsun 😅😅😅♥️♥️♥️
[silindi] Birkelam tabiki etkiler canım, kadın üstteyken daha geç geliyorlar bizde öyle mesela, ama bazen ben üstteyken oturur pozisyona geçiyorum onda çok tahrik oluyorlar ve çabuk geliyorlar🤭
UykusuzPanda42 Birkelam evet pozisyon kesinlikle etkiliyor benim eşimde doggy ve benim üstte olduğum pozisyonda daha çabuk bosaloyor mesela.
babynative Minik1anne1 dik oturunca ben içimde bi yer çok fena acıyor ya acıyla çığlık attığım bile oldu
hassaskalp hassaskalp yani öyle dik durunca oturunca falan 😵 adamın şeyi batıyor acıtıyor, size olmuyor mu