2melekannesi Canim Öncelikle her halinle sen çok güzelsin çünkü dünyalara bedel iki evlat getirmişsin dünyaya bu bi kenarda dursun 🥰❤ soruna gelecek olursak bende işe yarayan tavsiyeleri vereceğim sana şimdi
1-Gunde en az 3 lt su
2- Günde 1 fincan yeşilcay
3-Tarcinli Türk kahvesi(spordan once)
4-Ekmek, makarna, pilav, hamurisi, paketli gıdalari 3 4 Ay hayatından çıkar (kg fazlalığına göre 3 4 Ay dedim)
5-Cikolata seviyorsan kesinlikle bitteri tercih et
6-Sabah uyaninca 2 bardak ılık su
7-Aralikli orucu şiddetle tavsiye ediyorum (11 12 gibi kahvalti, 2 gibi bi ara öğün Türk kahvesi yanına hurma, kuru kayısı ya da bir meyve, aksam da max 7 de akşam yemeğini yemiş ol, sonra bidahaki sabah kahvaltıya kadar sadece sekersiz çay su, kahve )
8-Tum vücut yağ yakıcı spor (Bu konuda Ergin Kırbaçi tek geçerim, adam efffssaaaneeee) YouTube ve instagramdan bak mutlaka
9-Öğünlerinde de bol bol salata, yeşillik, sebze tüket. Yulaf hem süt yapıyor hem de yok tutuyor bazen omletine ekle bazen de sütle haşlayın dilediğin meyve, kuruyemis, bol ya da fıstık ezmesi vs ile susle ve kahvaltıda tüket.
Benim tavsiyelerim bunlar tatlım, ben bu şekilde 4 ayda 18 kg verdim 40 42 bedenden 34 bedene düştüm tabi bu 1.5 sene önceydi ama hala aralıklı oruç şeklinde besleniyorum ve haftada 5 6 gun sporla desteklediğim için vücudumda asla bir sarkma, yumuşama, bıngıldama😂 falan olmadı yemin ederim taş gibi oldum 🤩🤩