Konuyla alakası yok ama ben bişey sormak isterim, ben nişanlıyım 2 yıl olucak ancak evlilik olmadan yakınlığımız var, şu aralar çok soyuk bana karşı,sabah işe gidince çok mutlu bir şekilde yazıyor aşkım kurban oldugum felan fılan, akşam eve gidince çok yorgunum yatıyorum, halim yok, ssbah konusuruz falan filan. Artık aklıma acaba bana ihanetmi ediyor gelmiyor değil, amma aradım hiç birşey bulamadım öyle birisi de değil yani, kaç kez konuştuk kavga etdik değişmiyor ya, birlikte eğlenemiyoruz bile,hani biz son defa 6 ay evvel yemekte olduk. Bu arada ancak benim evimde buluşar olduk sahile bile gitmiyor benimle, behanesi yorğunum,arkadaşı arasa hemen koşar. Sevgisimi bitdi acaba? Çok yoruldum ya bu arada borclanmış evlerini düğüne göre tazilat yaptırıyo. Her defa kavga edende bunu diyo, çok yorgunum, çok borcum var çalışmam lazım, evlenmem lazım.
Ayrılığı hazm edemiyorum depresyondayım
Kızlar bir kaç gün evvel yazmıştım nişanlimla aram kotu diye, kavğa etdik bana ayrıldık bitdi dedi 2 yıldır birlikteyiz hep kavğa ederdik ancak o hiç ayrılık lafını etmedi, kaç gün sonra aradı beni açmadım tabii ki, instadan yazdı, sen beni saymadın ben erkeyim sen boyle boylesin, nasıl diyeyim kendi ayrılık lafini benim boynuma koydu hazm edemiyorum öğrendimki kendisine yeni telefon((azerice) türkce nasıl bilemedim) almiş vp da durumlar koyuyo kendi heyatinizi yaşayin diye, ben napiyim? Nasıl davranayım? Nedeni ne biliyormusunuz,? Ben onun benimle ilgilen beni aramıyorsun ilgilenmiyorsun diye ettik kavğayı
Kimse yokmu?
Adrt Bunu daha evvel okumuştum dejavu oldu diyecektim ki siz yazmışsınız postu yine. Bence siz bir şey yapmayın şuanlık, zaten tepkinizi göstermişsiniz. Onun etraflıca düşünüp adım atması lazım, ha istemiyorsa kabahati sizde bulmasın. Böyle olmaya devam edecekse bakın ömür boyu böyle birine katlanabilir misiniz? Evlenince de sizi ihmal etse, dışarda gezip tozsa eve geldiğinde yorgunum dese mutlu olmayacaksınız sonuçta. Bir şeyleri düzeltmesi gereken biri varsa o da nişanlınız olacak kişi. Siz sorunun ne olduğunu söylemişsiniz zaten, bile bile devam etmek ayrılığa zemin hazırlamaktan başka bir şey olmaz. .
Adrt aileler ne diyor bu işe onlar belki onlar dahil olursa konuya orta yol bulunur belki
Adrt bence sana simdiden kendini belli etmis bosver derim evet ilk ay cok seviyorum, öluyorum, bidaha kimseyi sevemem, kimseye guvenemem vs vs diceksin ama inan oyle olmuyor karsina biri cikar ve ohh iyiki onunla bitmis iyiki onunla evlenmemisim yoksa karsima bu cikmazdi diyeceksin. Tecrübe konuşuyor valla hayat boyledir ve hep böyle olur. Kisacasi bu cocuk seni uzer kizimm simdiden boyleyse evlenince de boyle olur evlenince duzelir olaylari hep yalan dolan duzelmez kimse
Adrt Yavrum adam sana hayatının iyiliğini yapmış. Böyle biriyle hayat geçer mi? Sen de kendi yoluna bak eminim başkasıyla daha mutlu olursun.
zarifhanim şuan ki, halimi size nasil anlatayim bilemiyorum, çok yalnizim qaliba kendimi suçluyorum, ağlamaktan gozlerim kan çanağına döndü ama yapamiyorum, bu ayrılığı hazm edemiyorum kendimi nasil teselli edeyim bilmiyorum
Hayat_ ben başqasini sevemem kiminse beni sevdigini düşünemem ne bileyim ya özgüvenim yerlerde, maddi durumum kotuye gitmeye başladı, aslında nasil diyeyim ben nişanlananda kendisinin hiç işi bile yoktu esger gitdi şavasa gitdi yaralandı ben bekledim ev aldılar tamir edince bizde kaldilar sebr etdim bekledim, ben işten kovuldum amma kendisinin işi oldu,parası olunca evlerini tadilat yaptirdi ve günü günden beni ihmal etmeye başladı,benim baban yok, annem var evimiz bile yok, kirada kaliyoruz, elhemdullah şükür ediyorum 🙏🏻ac değilim elbet, benim yeniden işim olucak amma ben bu kadar kotu günde onun yanindayken o beni ihmal etdi ben buna layik birsimiyim?
Adrt ne güzel gerçek yüzünü görüyorsun senin kötü günde yanında olmuyor. Düşünmüyor seni. Bence yapma kendine evlenince düzelmez asla.Kadinlar çok güçlüdür iş bulursun kendine iş çok.. annene kendine bakarsın bir süre arkadasrlnka yakın falan buluş konuş düşünme onu elbet seni arıcak peşinden gelicek ama bence taviz verme hayatına devam et. O seni mutlu etmicektir hiç bir zaman. Evkenseniz bile bu şekilde olmaya devam edecektir ve sende düşünüp durucaksin. Hekrse iyi bana kötü diye
[silindi]
Adrt erkekler bizler gibi değil aşırı ilgi onları boğar ve sıkar, bırakın biraz da o sizin peşinizden koşsun, sık sık aramayın mesela, mesajına geç cevap verin unutmayın kaçan kovalanır.
Adrt Gecicek tabi ki. Ama öyle bomboş durma kendin için birşeyler yap. Arkadaşlarınla tatil olabilir, sevdiğin birşeyi yapmak olabilir. Kendine güvenmediğin için kimse beni sevmez diye dusunuyosun. Elbette yeniden sevip seviliceksin. Kaldı ki böyle bi adamla olacağına yalnız ol daha mutlu olursun.
Adrt valla arkana bile bakma derim böyle fırsatı bulmuşken bidaha böyle bi insanla yola falan devam etme benim düşüncem bu. Bir ömür geçermi böyle insanla önce kendine bunu sor. Ayrılıkta hazmedilir neden hazmedilemesin tek ayrılan sen değilsinki. Ya evlenseydin çocuğun olsaydı? Napıcaktın mutsuz bi evlilik mi sürdürücektin ayrılığı hamzedemem diye. Bak Allah sana evlenmeden önce yüzünü göstermiş işte. Evlendikten sonra düzelir diyede bi düşüncede geçmesin bence aklından huylu huyundan vazgeçmez çünkü. İnsanlar 20-30 sene evli kalıp ayrılıyorlar yani sen neden yapamayasın. Karşıma biri çıkmaz diye düşünüyorsun çıkmak zorunda mı? Bence değil hayatını tek başınada hayli hayli devam ettirebilirsin. Allah karşına elbetki hayırlı birini çıkarır günün birinde. Şuan elbetki ayrılık zoruna gider ama hepsi geçer gider yoluna devam et bence arkana bile bakma
Adrt bu geçicek bende yaşadım ama sadece sevgiliydik ciddiydik birbirimizi beklicektik evlenicektik ama olmadı ben ciddiydim ama onun niyeti farklıymış ayrılalım dedi ben içimde ne varsa döktüm yazdım o da alttan aldı sonra bir daha da dönmedim o kişiye şimdi her yerde birbirimizi görsek de hiç sevgili olmamış gibi davranıyoruz
Adrt bence sen önce ona geç yaz aramalarına falan da geç bak olmadı ayrıl çünkü böyle insanla 1 ömür geçirilmez biz kadınlar ilgi seven varlıklarız ama şu da var sen başkasını da zamanla seversin ben 3 yıl sonra sevdim birini zor oldu biraz ama ondan sonra karşıma çıkan insan anlayışlıydı benim her kötü anımda yanımda oldu, benim nişanlım olsaydı senin yaşattıklarını yaşasaydım önce ayrılığı ölçer tartardım kafamda ve eğer bana değer vermediğini anlarsam, derdim ki sadece benden faydalanıp sonrasında ilgisiz davranıcaksan kapı orda çünkü biz kadınlar bi erkek yüzünden ağlamamalıyız biz kadınlar değerliyiz biri bizi hayatında çıkarmaya karar vermişse yol vermeyi bilmeliyiz
Adrt Kendinizi suçlayacak bir durum görmüyorum. Neden onun kabahati sizden bilmesine sizde inandırıyorsunuz kalbinizi? Tabiki üzülür ağlarsınız varlığınıza alıştığınız biri ama o sizi düşünmüyorsa sizin onu hiç düşünmeniz gerekmez. Başka işlerle meşgul olun, tek kalmamaya çalışın aileniz arkadaşlarınızla vakit geçirin ki düşünüp üzülmemek için. Elbet alışacaksınız bu duruma..
Adrt iste canim sen bunlara degil daha iyilerine layıksın emin ol simdiden boyle degisti etti diyorsun evlenince inan daha zor oluyor insan nisanliyken kavgalarda 2 üzülüyorsa evlenince 10 uzuluyor ilerde daha cok uzulecegine simdi uzul sakin affetme barisma bak kendini düşün sen kendine deger ver once baskasida sana deger versin