Cicilibicili Kızlar adet bitimi korunmasız ilişki olmuştu şimdi de 3 gündür adetim gecikiyor 2 aydır normal gidiyordu içim içimi yiyor bu test de böyle oldu daha meraklandım neden geçersiz çıkar bu test bozuk mu 🥺😂
Bal_kizin_annesi Cicilibicili test bozuk kendi negatif çizgisi bile yok yeniden yapabilirsiniz allah gönlünüze gore versin ins.
Peridehatunu Cicilibicili test bozuk hamile degilsin. Tek cizgi bile yok hani ,Adet bitimi ben kalmamistim bikere korunmasiz yasamistik
Flamme Ben 2 çizgiyi de gördüm ya hayalet olarak çok belli olmasada 2 taneizgi var gibi 🤔 Rabbim gönlünüze göre versin
Cicilibicili Peridehatunu bende sanmıyorum adet bitimi kalacağımı ama bilemedim 3 gün gecikti sürekli akintim var idrarim Bi tuhaf kokuyor enfeksiyon değildir hani biliyorum hayırlısı ya şuan planlanan bisey değilken oldu aslında istiyoruz tabide kızım küçük biraz daha bekleyecektik güya adet bitimi diye bisey olmaz dedik hayırlısı olsun ☺
Peridehatunu Cicilibicili suan hersey sana bir garip gelir cunku psikoloji insanla cok büyük oyun oynar😊