Sedaa Uyuyankoala bekarken gezmekten ayaklarim ağrırdı, şuan cocuk sallamaktan ağrıyor 😭😭 tabiki pişman degilim yanliş anlaşılmasin ama üst üste iki cocuk dogurmak beni mahvetti 😂😂
Uyuyankoala Sedaa İki çocuk mu ahaha Allah yardımcın olsun ben birine zor yetisiyorum 😁ya bende pişman değilim ama nolurdu ki hiçbir şey düşünmeden o kulaklığı takip sokak sokak gezsen🤓
Sedaa Uyuyankoala saol canım, ikinci istemeden oldu, süpriz yumurtam diyorum kızıma 😂 valla aynen ama hayallerde artik o. Yada cocuklar büyüdügünde felan 😂
Sedaa Uyuyankoala seni bilmem ama benim olacagi kesin 😂😂😭😭😭 eşim cocuk hastasi, kizim 2 yasina gelince ücüncuyu yapariz diyordu. Bu ikisi okula başlayana kadar cocuk yapmam dedim ben, anlaştik öyle 😂😂
Sedaa Aliciasierra aynen ya, tek oglum olsaydi simdi , gezerdim onunla birlikte heryeri, oglum bebek arabasini cok seviyor, ve uyuyakaliyordu. Ama kızım tam tersi 😂😂
Aliciasierra Sedaa benim de kızım öyleydi uyurdu dışarı çıkardım rahat ederdim ama oğlum tan tersi 5 aydır anamı aglattııı🤦🏻♀️🤦🏻♀️😥
Sedaa Aliciasierra benim kızım 18 aydır ağlatıyor 😅😭 şuanda ayakta sallayarak uyuttum, hafif atesi var. Nöbetteyim bu gece anlaşılan. Yine diş mi geliyor anlamadim. Her dişinde ateşleniyor. 😭 oglum hic ateşlenmezdi. Cocuk dişini cikardiktan sonra farkederdim aaaa dişini cikarmiş diye 😂
Aliciasierra Sedaa demek ki ilkler uslu olunca 2. lerde Bi problem oluyor vallahi benim öyle bacım kızımda gormediklerimi oğlumda görüyorum. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ve 2 tane olması da çok zor ben yetemiyorum ikisine de çok zorlanıyorum 😒