Peridehatunu 13buçuk aylik bebeğim var, su vermeye 6.ayda ek gida ile birlikte başladım, 6.aydan beri bebek suyu içiriyorum. Artik normal damacana suya gecsemmi sizce? Bebek suyu icirenler ne zamana kadar bebek suyuna devam ettiniz?
Pcoslu1anne Peridehatunu Ben hic bebek suyu vermedim hazır suyu kaynatip verdim 11 aylik simdi 2 aydır aritma su veriyorum kaynatmadan sıkıntı yaşamadım
Nimess Peridehatunu bebek suyu diye bi şeyi ilk defa duydum 🙈 cahilliğime ver. Ben 9 ayına kadar kaynattım suyu şimdi içtiğimiz sudan veriyorum yayla suyu ,bazen yaylaya gidemediğimizde hazır su veriyorum. Doktoruna sor istersen ben kayınvalidemin söylemesine göre davrandım 😂
TombulHatun Peridehatunu Hiç bebek suyu kullanmadım 9 aylık kızım hazır su kaynatıyorum. Arada alışsın diye hazır sudan da verdiğim oluyo
Mera3939 Peridehatunu 1yasina kadar bende bebek suyu verdim sonrasında damacana suyukaynatarak verdim simdi 2 yasinda kaynatmadan veriyorum🙂
Peridehatunu Pcoslu1anne sıkıntı yasanmiyo zaten canımda ben daha güvenli diye bebek suyu tercih ettim kaynatmaya gerek yok onu yani,bide dediginden daha saf su 💧🤍
Peridehatunu Nimess estağfurullah 😊kac çeşidi var hatta ebebekte fuska bebek suyu var ondan bitirdik koli koli , kiyamadim digerini vermeye,doktorumuz rahatsiz soramadim maalesef
Nimess Peridehatunu artık yaşını geçmiş bence bi şey olmaz ama yinede kendin bilirsin 😂 ya da doktorun iyileşinceye kadar bekle 🤷🏻♀️
Peridehatunu TombulHatun @Nimess @Pcoslu1anne hanımlar bisey olurmu diye sormadim, sadece kullanan anneler nezamana kadar kullandi diye sordum ben ama..🙄🙄kalbinizi kirmak istemem ama bisey soruyoruz asla cevaba ulasamiyoruz ya siz ne yaptınız diye sormadim ben. Bebek suyu daha sağlıkli bebeklere ,tavsiye ederim hazir su kullanmak bu arada bisey olmadığı bisey olmuycak anlamına gelmiyo maalesef. Agir bebeklere .. ben daha saf su bebek suyunu tercih ettim ve kullanan annelere sorum zaten..🙄
Spinoza Peridehatunu merhaba ben kullandım bebek suyu. 2 koli almıştım yeni bitti bir -iki ay kullandım şimdi normal hazır su veriyorum . Kaynatıp vermiyorum kesinlikle çünkü saf su çok iyi birşey değil .. kızım 7.5 aylık bu arada
TombulHatun Peridehatunu o zaman başkasının bebeğininde ne zaman kadar kullandığı sizi ilgilendirmiyor. Her bebek farklı ya hani biz içirmiyorz bişey olmuyo olmayacağı anlamına gelmiyo ya hani o zaman sormayın içirmeye devam edin her bebek farklı. Sonra neden postuma kimse cevap vermiyo diye dert yanarsınız
Nimess Peridehatunu bende cevap vereyim ne yaptığımı bil istedim ve yukarı çıksın postun dedim yanlış anlama beni kendi fikrimi söyledim uygulamak zorunda değilsin tabikide
Pcoslu1anne Peridehatunu Cevap yazdigima pisman oldum. Biz kaynattik diye bilinçsiz mi oluyoruz? Ya da hazir su verdik diye kıymış düşünmemiş mi oluyoruz? Daha neler okuyacaktım yarabbi 🤦♀️
Peridehatunu Spinoza hmm anladim peki ,ya daha küçükken ama normal su kaynatmanin bile anlami olmuyomus diye duydum, Kiyamadim ben bu vakte kadar bebek suyu aldim. Bundan sonra biraksammi diye düşündüm de
Spinoza Peridehatunu bebeğiniz kaç aylık? Bebek suyu da verebilirsiniz normal hazır su da verebilirsiniz çok farketmez ama kaynatıp vermeyin derim
Peridehatunu TombulHatun ay alakasiz alakasız konuscaginiza hic cevap vermeyin yanii.sorum ne siz nediyosunuz yani..🙄
Spinoza Peridehatunu normal şişe suyu içirebilirsiniz artık bence. Kaynamış soğumuş su vermeyin kesinlikle. O suyun hiçbir mineral değeri yok
Peridehatunu TombulHatun ya tabiki öylede cevap almak istiyorum ben. Direk bildiginiz postlara yorum yapin ozaman. 3cevap geldi 3üde ben hic vermedim bisey olmadi iyide ben bunu sormadimki 😑resmen konusmak icin yorum yapiyosunuz
TombulHatun Peridehatunu bizde kullanmadık sorun yaşamadk geçebilirsiniz bizce anlamnda yorum yaptık. İyi oldu postunuz üstte kalır bu sayede daha çok insan görür
Nimess Peridehatunu konuşmak için değil yaptığımızı söyledik ayy böyle düşünceğinizi düşünemedim valla benn 🤦🏻♀️