Pcoslu1anne masumkoylu Kendileri mükkemmel anne çünkü şaşırıyorum böyle tiplere. Tabiki bizde dikkat ediyoruz. Bir de cevap verdik diye azar yiyoruz neymis kalbimizi kirmak istemezmiş. Yahu su ya su ne olabilir?
Lavinia_ Peridehatunu Merhabalar kizim ek gidaya başladığı zaman dan kaynatılmış su verdim 1 yaşına kadar sonra normal suya geçtim az az şu an normal su içiyor rahatlıkla ama yaz kış farketmez asla buzdolabın dan soğuk su vermiyorum hep oda isısın da olacak
Peridehatunu Pcoslu1anne ben baska bisey sordum bilgin varsa yaz yoksa ne kendin neyaptigini anlatiyon bos boş.
Peridehatunu Pcoslu1anne resmen bebek suyu veridigm icin yadirgandim ama üst üste biz verdikte neoldu demeye getirdiniz normal suyu.
Pcoslu1anne Peridehatunu Yadırgamadım neden yadirgayayim? Sudan bahsediyoruz hanimefendi Allahin verdiği su siz bebek sularıyla mı büyüdünüz?
Peridehatunu Pcoslu1anne ben senin gibi degilim denekki zorundamiyim benim sorum bambaska ben daha cok dikkatli büyütüyorum bebegimi.
Peridehatunu Pcoslu1anne buyumedik diye kendimiz yapmasigimiz hicbiseyi cocugunuza yaomayalimmi yani yazik cocuguna kimbilir kendimiz gormedik diye nelerden mahrum birakiyosun pes..
Pcoslu1anne Peridehatunu Aman biz dikkatsiz büyütüyoruz saka mi yapıyorsun? Kaynatip verdim dedim simdi kaynatmadan arıtma veriyorum dedim çünkü arıtılmış su sağlıklıdır sanki baska bisey yapıyoruz cocuga saka gibisiniz
Pcoslu1anne Peridehatunu Ne diyorsun be sen? Ben herseyi her ayrıntısına kadar arastirip doktorlara sorup yapan biriyim haddini bil yerini bil! Cocugumu neden mahrum birakacakmisim?
Peridehatunu Benim yasamadigim herseyi çocuğum yasasin isterim ben herzaman. Elimden ne geliyosa bogazimdan artiririm yinede yaparim çocuğuma.
Pcoslu1anne Peridehatunu Benim çocuğum bebek suyu icmeedi diye hic biseyden mahrum kalmadı. Sen önce kime nasil cevap verecegini öğren öyle gel. Ayina göre herseyi düzenli vermeye çalışıyorum burda gelip de ahkem kesmiyorum.
Peridehatunu Benim sorum ne sen nediyosun allah askina banane senin ne verdiginden ben onumu sordum @Pcoslu1anne
Pcoslu1anne Ha ama öyle egoist bi yapın var ki hala aşağılama tarafındasın bi problem olursa sorun sende degildir kesin
Peridehatunu Pcoslu1anne evet çocuğuma en iyi sekilde bakmaya çalışıyorum diye egoistlikse bu egoistim. 💖
Peridehatunu Pcoslu1anne evet gecen gorduk kendi yaptığın seyleri bana yapıştırma gecen kendin gelsin burda arkadasinin dedikodusunu yaptin.kendini hakli gosterdin falan neyse ben konudan uzaklasmiycam benim sorum degildiki senin anlattiklarin kel alaka seyler ee napim dedim