JartiyerliKedi Artemiss kocanı kıskansan böyle bi şeyi aklının ucundan bile geçirmezsin tatlım veya geçirsende kocansız lez bi ilişki yaşamak istersin senin dediğin gruba gidiyor 😘
Artemiss JartiyerliKedi evet şimdi burda biraz daha detay versem boynuma kadar kuma gömülü taşlarlar beni o yüzden konuşamıyorum
Yasak_elma JartiyerliKedi Biz zekiyizde sen daha bi zekisin be bacim.Kafa zehir.Valla ben sok resmen buradaki kadınlara sarkıyor😳
Aliciasierra Yasak_elma sjsjsgsgs ayy böyle dalga geçiyoruz amaaa yanlış anlaşılmasın yok öğğğğg 🤮 yanii hayal bile edemem. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Popy_ TombulHatun ay ben kafayı yerdim ya rüyada görsem akşama kadar aklımdan çıkmıyo bide eşime trip atıp deli oluyorum Allah korusun
JartiyerliKedi Artemiss ay şimdi benide yanlış anlayacaklar 🤣kedicik yönelim değişiyor diye adım çıkıcak canı çıkasıca🤣
Artemiss JartiyerliKedi Ne var ki bunda sadece renk katmak istedik hayatımıza bu kadar kapalı olmaya gerek yok
[silindi] Artemiss pardon da bişey sorucam bir bayan olarak bir bayanla nasıl ilişkiye gireceksin bu sorduğumada saçma ayıp deme çünkü senin yazdıkların daha beter😏