Anilla Blondie Yorumuna bir sürü kalp bırakıyorum ne demek istediysem ne de güzel sen söylemişsin birlikte tükürelim mi😂
Aymaz39 Birakrepkadini bunun bir adım ilerisi ilişkisine başka bir adam dahil etmek olabilir niye cıldırsın 😂🤮🤮
Ayysssn Ayyy anlamıyorum ki kendi bedeninize de mi saygınız yok. Kocana fantazi için başka kadın dokunsun istersin ama adam gitse aldatsa aaoouuvvv demediğini bırakmazsın eminim. Kocanı neden bu tür şeylere teşvik ediyosunki. Sapıklık tamamen
Hayat_ Artemiss igrencsin cidden linc etmeyin ugrasamam demissinde linc de degl benim dedigim sey dogrular ya bu ne kadar dogru Allahin lanetine uğruyorsun daha ne diyeyim hastalik bu git tedavi ol bence
PiTi Artemiss ee canım sen kocanın o kadını halletmesine izin vermeyeceksin ama kocan senin halledilmeni izleyecek ??? Gözlerim kanıyor gerçekten
Artemiss Post 130 küsür yorum olmuş lanet okuyan olmuş tüküren olmuş hoşuna giden olmuş hiç anlamayan olmuş olmuşta olmuş miğdesi bulananlara çok güldüm 2 gündür kocamla okuyup okuyup eğleniyoruz sadece büyü yapan olur diye korktuk biraz.
2minikmucize Artemiss bence linç okumak hoşuna gitmiyor lakin akıl sağlığın yerinde değil evlilikte sınırlar olmalı cinsellikte de kocam böylesi bir istekte bulunsa o dakikadan sonra kocam olmaktan çıkar
biricik1111 Artemiss Seni linçliyorum linçlinçlinç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linç linçlinç linç linç linç buda bir tur sapkinlik bence🤨 evliliği kirletmeyin bari 🤮 ve simdi bana laf söylersen sana cevabım bu buraya yazdıysan linclenmeye katlanmak zorundasin bu yazı karşima çıktıysa düşüncelerimi soyleme geregi buldum ✍
Prensnannesi Artemiss bi an önçe kendine gel böyle düşünçeleri aklından çıkart evlisin eşinden zevk almaya bak eşçinsel ne ya millet içiçe kafayı yedi