Hayat_ Evet insanda heves kalmiyor . Sonra hic giyinmiyon suslenmiyon diye laf yiyom 😂
Ev halleriniz nasıl 😂
minionss ben evde de her gün süsleniyorum neden bilmiyorum daha iyi hissediyorum sanırım kendimi ya. Güzel giyinirim miniler felan makyaj yaparım saçlarımı yaparım boş boş otururum sonrada 😂😂😅 çevremde herkes üşenmiyormusun kime süsleniyorsun böyle diyorlar bende önce kendime sonra eşime süsleniyorum diyorum
minionss normalde kapalıyım evde tayt şort giyerim südyensiz durmam asla 😅 regl olduğum zamanlar hafif makyaj yaparım bugün yapmtığım gibi 😉 saçlarım topuz olur açık olur yani fön felan yapmam zaten
minionss Saçlarım topuz,at kuyruğu yada örüklü olur açık saça asla gelemem giyimde de rahat olmayı tercih ediyorum ev de rahat etmeyeceksem nerde edecem öyle elbise giyip makyajla gezenlere😳böyle bakıyorum ben makyaj yapıp çıksam bile eve gelir gelmez silerim hemen ağırlık yapıyor sanki kıyafetimi de hemen değişirim
minionss Pijamali donlar bizim milli geleneğimiz lütfen yani hakkını yemeyelim 🤣🤣🤣🤣
minionss ev kıyafetlerim var benim taytlar elbiseler etekler.. eşofmandan hoşlanmam evin içinde öyle. Pijama benim için yatak giysisidir yatağa girerken giyinirim çıkar çıkmazda çıkarırım asla kahvaltıyı pijamayla hazırlamam. O yatağa temiz girmeliyim. Öyle makyaj felan yapmam çok nadir arada yaparım. Saçlar iki çocuk olduğu için topuz, örgü yA da yarısı salıp yarısını da toplarım
minionss saçımda keratin bakım mevcut ve haliyle düz fönlü duruyor ve her sabah kalktıgımda kalem rimel olmazsa olmazımdır 😏 bunu baskası icin degil kendim icin yapmayı seviyorum. Tabi bazende yapmam ama cok nadirdir 😅
2 çocukla saçlar bazen taralı pijama çekilmiş ev terliği giyilmiş bir halde geziyorum vakit bulursam ev işi yapıyorum 😂😂
minionss pasaklı değilimdir ama özenli de gezmem tayt veya eşofman giyerim bir de topuz oh mis evlendiğimiz ilk ay her gün gecelikle dolaşıyordum o zamanlar geldi aklıma 😂 sonra zor gelmeye başladı öyle dolaşmak arada bir kafam eserse gecelik giyerim ve evde assla sütyen takamam arkadaşlarım falan geldiğinde de takmıyorum sadece eve erkek veya gece misafiri geldiyse takarım zordan 😂 makyaj falan da yapmam ne gerek var normalde de hiç sevmem zaten 🥸
minionss bende evde sürekli kıyafete önem veririm kombinlerim sık sık degisirim 😁 saç da bazen at kuyruğu toplarım bazen açarım taç filan sever takarm bazen de topuz yani istegime göre onun dışında makyaj sevmez eşimde bende bı yere gidersem yaparım evde özel gün dışında yapmıyorum 😊