Sngl12 bence ailene anlat bu durumu çünkü yoksa bu böyle sürüp gider benim de amcam sürekli bizde yiyip içip yatıyordu babamdan 2 yaş büyüktü ve çok genç ve evliydi köyde rahatı yok diye İstanbula bizim yanımıza geldi aynı evde kaldık bi kaç sene idare ettik ama annemle bi gün dertleştik dedim ne zaman gidicek amcam ben evde rahat olmak istiyorum bir genç kız olarak hakkım bu benim ne kadar amcam da olsa da utanıyorum kısakolluyla gezmeye baş açık gezmeye falan derken bi gün annemle amcam tartışmaya girdiler çünkü annemin ailesi pek yardımcı olmuyor diye annem yüz yüze konuştu amcamla, sonra babamı aradı amcam, babam geldi eve annemle babam da o yüzden tartıştı hemde çok fena ben o gün nefret ettim amcamdam çünkü hiç böyle tartışmamıştı annemle babam, bi de gülüyordu tartışmalarına amcam, öyle sinir oldum ki artık ters ters konuştum amcamla pek tınlamadım yaptığım saygısızlık biliyorum ama amcam da az yapmadı bize biz kardeşlerimle ufak bir tartışma yaşarız o videoya alıp babama atıyordu babam da ettiğimiz tartışma yüzünde bize fena patlardı amcanızın kafasını şişirmişsiniz diyip kızardı işte sonra amcam baktı kimse ona doğru düzgün muamele yapmıyor çünkü hak ediyordu çocukları orda aç para bekliyor amcam anca yatıyordu babam para veriyordu köye gönderiyordu çocuklar aç kalmasın lazım olur diye, sonra kendi evine döndü amcam çocukları için ilk defa çalıştı çabaladı ve daha yeni doğru düzgün bi evleri var, sen bence ailene anlat bu durumu çünkü biz kendi başımıza zor çözdük bu durumu annemle babam boşanma derecesine geldi bu konu yüzünden, sen nasıl benim kardeşimi evde kabul etmezsin diye söylenip dururdu babam ama annemin ailesini yanında dursaydı çok farklı olurdu bu durum