Duyguuu Seraymesut35 peki nerden aldınız nasıl kullandınız ve kaç gün yumurtlama oldu acaba kaç aydın kullanıyorsun
seniseviyorum Seraymesut35 güzel hastane oldugu için sordum canım bende tepecik egitim ve Araştırma hastanesine gidiyorum
Seraymesut35 seniseviyorum [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7ydk1PT.jpeg] Buda bu sabah ki nasıl ilerleme var deme
Seraymesut35 Duyguuu [upl-image-preview url=//i.imgur.com/lecrTjp.jpeg] Bu sayfadan aldım eşim için keçiboynuzu pekmezi ve erkek macunu aldım 2 aydır kullanıyordum sayfadaki abla takibini yapıyor bilgilendiriyo
Seraymesut35 Duyguuu sayfadaki abla soylüyor genel olarak öyle 12 ile 16 arası akşam 8 ile 10 arası 2 saat sıvı almadan yapılıyor
vanilyaa Seraymesut35 canim ovulasyon testininne kadara aldin ve kac ayda hamile kaldın buarada hayirli olsun
Seraymesut35 vanilyaa erkek macunu ve keçiboynuzu pekmezi de aldım 160 tı sanırım 2 Ay kullandım teşekkür ederim
seniseviyorum Seraymesut35 evet canım benim çok şükür saglıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bende sende sag saglim kucagımıza alırız yavrularımızı minik mucizelerimizi hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Seraymesut35 seniseviyorum [upl-image-preview url=//i.imgur.com/rPb378E.jpeg] Sizce 5 haftalık bebek boylemüdir
Seraymesut35 seniseviyorum [upl-image-preview url=//i.imgur.com/98veCro.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7ydk1PT.jpeg] Ikısonın arasında fark var mı
Seraymesut35 seniseviyorum [upl-image-preview url=//i.imgur.com/303CAb7.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7ydk1PT.jpeg] arasında bir fark var mı