[silindi] Kızlaaar. Yılbaşı gecesi için eşiniz ile planlarınız nedir. Çılgın fikir, tatil planlaması, özel şeyler falan filan 😂 Fikir paylaşımına buyurunuz ❤️😍
Deleted16 [silindi] biz tuzla hilton da bir gece konaklayıp yemek yiyeceğiz. Masajımı spamı her şeyimi yaptırmayı düşünüyorum. Eşime yaptırmıcam ama 🤓🤓 Gelmek isteyenlerle buluşalım beraber yeriz akşam yemeğini 🤣💃🏻💃🏻 Geçen yıl eve tıkılmıştık acısını çıkartcam inşallah 🤪
biricik1111 [silindi] Evde çekirdek ailemle tak kalirsam şükür namazı kilcam 5 yıldır hep pilan yapiyom ama hep birilerinin yanina gidiyoruz (kaynana evi)mesala🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Glr09 [silindi] geçen yılbaşında dolap kurmuştuk bi şey yapamadık 😂😂 bu senede bebek odası düzücez inşallah
Esmerkiz [silindi] Giden yıldan çok şikayetçi oldum …Bana çok şey öğretti.Gelen yıl hayırlı uğurlu sağlıklı güzel bir yıl olur inşallah. Dünya için insanlar için.❤️ Evde oturacagım bana pek eylence iyi gelmiyor.
bittercikolata [silindi] Arkadarlarda olucaz kalabalık saat 10 gibi kızmış anneme birakcaz gece sonu eve gidicez eşimle bas basa sonra bam bam bammmmm🥳🥳🥳
Hoyrat [silindi] Hic bir zaman yılbaşı kutlamayan me 🤣🤣 ama duam yeni yıla hayırlısı ile sağlıkla sihatle sevdiklerimizle girmemiz dileği ile herzamanki gibi🤲
yoyohatun [silindi] Kaç yıldır başbaşa planlarız hiç başbaşa olmayız bu sene niyetlensek bebek var yine diğer günlerden pek farkı olmayacak gibi duruyor ama daha konuşmadık 😄😄
Deleted21 [silindi] ay bana yıl başı demeyin sinirleniyorum . Eşim tutturdu görümceme gidelim diye . Görümcemin kayın babası, kayın validesi , eltisi , görümcesi , eşimin annesi , babası ve kardeşleri ile onlar da geçirelim diye 😩