Lentlily JartiyerliKedi 1 sexten önce yemek yediysem sevişirken cok pişman oluyorum bazi pozisyonlarda kusacak gibi oluyorum çünkü😄 2 valla kendi zevk almam cok daha ağir basiyor. 3 15 dk yeter ya sınra ilişki başlamadan ben bitik duruma geçiyorum
leyloshumos 1.) Yapmazsam pişmanlik duyarım 2.) Ikimiz de zevk almaliyız eksik kalan olmamalı 3.) 20 25 dk ideal bence
Alev12 JartiyerliKedi çok zevk alsamda sevişmekten bazen of diyorum çocuk emzirdigim için hemen duşa giriyorum İkimizde zevk aliyoruz onu azdırıp izlemek bana zevk veriyor zaten Bilemedim o anki ruh halime bağlı kocacıma hemen o zevki tattirmiyorum uzun sürmesi hoşuma gidiyor😁😁😁
eus93 JartiyerliKedi Duymuyorum, ergenliğimden beri aklıma ne geldiyse yapayım bidaha mı gelicem dünyaya modundayım :) İkimiz de almadan olmaz Elimden gelse uzun tutarım ancak bu çoğu zaman eşime de bağlı :)
libraa JartiyerliKedi 1. tabii ki hayır vaktim ve halim varsa ikinciyi isterim eşit ama kendim önceliğim glkdjfkkf hiç düşünmedim ama fazla dayanamıyoruz