greenn [upl-image-preview url=//i.imgur.com/FkXaOO4.jpeg] kızlar çok şükür hamileyim 2 yaşında kızım var 5 aydır deniyorduk olmadı bugün test yaptım kopkuyu iki çizgi 😍 çok şükür rabbim aratmadı rabbim dileyen herkese nasip etsin ❤️
alyakusum01 greenn ya gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💞 darısı olmayanların başına 💛
Deleted21 greenn gözünüz Aydın . Rabbim sağlicakla kucağınıza almayı nasip etsin . 😊İsteyenlerede tez zaman da versin inşallah 😊
Feride_101 Tebrikler Allah anali babali buyutsun🙌🏻🙌🏻🙌🏻Insallah kisa zamanda herkese nasip eder bu guzel duyguyu 🙌🏻Ben de dahil olmakla🙌🏻
Hayat_ greenn masAllah cidden ya benim kizimda 2 yasinda nerdeyse regl olsam oh cekiyorum 1 gun geciksem eyvah diyorum cidden hayretle bakiyorum bebeği kucuk olupda birdaha cok isteyerek cocuk yapanlara Rabbim nazarlardan korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤🥰
Lidya44 greenn yaa😍hayırlı olsun inşallah. Sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah🤲