Babybaby Kızlar diyetinize nasıl sadık kalıyorsunuz ? Tatlı isteğinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ? Ben yapamıyorum ya canım çekince kendimi çikolata yerken buluyorum sonra da çok üzülüyorum yedim nasılsa 1 tane daha yiyim oluyor diyet diye birşey kalmıyor
Rouge Babybaby böyle zamanlarda az kalorili tariflere bakıyorum kendimi kısıtlamam cünkü o zaman diyet eziyet oluyor irademi bozuyor. saglıklı fit tatlılar var yap at agzına bir tane günü kurtar
trendyol2 Babybaby ben pankek yapiyorum kizima icine visne receli yada nutella suruyorm bir tane yiyorum krizim geciyor.hic yemiyceksn diye bisey yok ama gunde 1 tane cikolata yoyebilrsn
Rouge [upl-image-preview url=//i.imgur.com/kFOgUoS.jpeg] Bak senin için gorseller hazırladım cogunu yaptık biz .o barlar kurabiyeler toplardan yapıp okula da götürüyordum mesela. chia pudingler güzel .degişik degişik seyler var kurabiyeler falan da asırı basit .artık herseyin fit versiyonu var internette hemde eglenceli. ben bu sayfadakileri link olarak atıcaktım ama tarifi birebir tutmuyor begendigine baska sayfalardan bakabilirsin
Birmelekannesii Kendine muzlu falan yulaf lapası yapabilirsin, ben birtane kurabiye yapıyordum ceviz fındık bal tarçın yumurta beyazı, tatlı istediimde bitane yiyordum bar gibi..