Bugün evimize geçtik oğlumla kızım uyurken bu zamanı değerlendirelim istedik. Hayatım boyunca hiç bosalmadım inanmıcaksiniz evet doğru denedimmi denedim olmadı esimle yaptığımızdada olmuyor ön sevisme kısa sürüyor eşim erken boşaldığı için ve bugün ilk kez eşim bana böyle yaklaştı normalde oldu bittiye gelirdi hoc bisey anlamazdım hatta okadar bagirmisimki farkinda değilim konumuz su esim oynadı biraz ozel bölgemle ve istemsizce bağırdım ama hayatım boyunca boyle bagirmamisim heralde normalde kendimi serbest birakamazdım canımı çok acıtır bırak derdim bugun serbest bıraktım ve aşırı kasıldı bacaklarım kendimden gectim Ve sanki isiyecekmis gibi oldum ordan birsey çıkıyormuş gibi hissettim basım döndü ve ıslandım oyle fışkırtarak degil heryeri batiracak gibi degil normaldede islanir normalden bi tık daha coktu sonrasinda bi rahatlama geldi acaba bosaldimmi bilmiyorum beyaz sıvımi geliyor erkekler gibi yoksa seffafmi ben bakmadim gormedimde göbek aticam simdi boşaldım diye yoksa 😂

Blondie herkese göre değişiyor galiba o akıntı bende beyazımsı geliyor ama erkeklerdeki kadar koyu bir beyaz değil 😁 ama çok sevindim sizin adınıza çünkü çok güzel bir duygu ben çoğu zaman yaşıyorum ama her zaman olmuyor hedef o günlere 😂 bağırmak bende de çok oluyor bazen komşular duyacak diye korkmuyor değilim eşim çok bağırıyorsun diyor bir de bacaklarım çok uyuşuyor ya ama o anki rahatlama her şeye değer 😎😂

typeonegative İlk kez böyle mutlu oldum yıllardır ben neden bosalamiyorum bu duyguyu neden yasayamiyorum diye üzülüyordum bugunde böyle birsey de yasayinca busefer kesin oldu dedim ama insan yine emin olamiyor beyaz sıvı gormeyince bakmadim esimde farketmedi yada görmedi bilmiyorum soylerdi yoksa acaba kendimimi kandiriyorum diyorim oysaki rahatlamistim☺️

Akrep, başlığı Orgazm mı? olarak değiştirdi.

Çişin gelmiş senin fışkırmak ne kız 😂😂 orgazm dediğin olay tüm vücudun uyuşuyor 10 15 sn bacakların tutmuyor.. ama anladığım kadarıyla orgazm olmuşsun ama bişey fışkırmıyor erkek miyiz biz😂 her ilişki de oluyorum ben. Önce bana odaklanırız sonra eşim. Olmazsa surat asarım bida yaparız 😂

Blondie darısı bana diyelim anlatılanlara göre yaşamışsın canım 👏🏻👏🏻👏🏻♥️

Keynes insallah olmuştur 😂😂 alkt bölge çok şişti çok kötü aciyorda bugünde yaptık esimde biraz hissetmiş girerken bile zor girdi daralmış iyice sanki sezeryan oldum ,2 ay olacak

Keynes o orgazm ulaşmak için ne yapıyorsunuz yaa ben ulaşamadım bi banada tüyolar verin ne yapmam lazım mesele birisi çişin varken ilişkiye gir demişti baya bayaa çişim varken mi girmem lazım işte napmam lazım

Bsrkaya ya ne çişi ya odaklan canım önce kendin bul nerden zevk alıyosun. Oraya odaklan önce. Sonra ilişki sırasında dene bol bol hangi pozisyında zevk alıyosun. 20 pozisyon denedik benimkini bulana kadar. Eşin de erken boşalıyosa hap alsın nolcak. Açık açık konuş. Yoksa olmaz bu işler. Ama önce kendin bi bul nasıl zevk aldığını öğren.. hiç olmuyosa aç video izle..