• [silindi]

Slm kızlar
Ben 2 senelik evliyim 3 aylık bir kızım var kaynanamlarla altlı sütlü oturuyoruz bugün yukarı onların yanına gittik eşimle kaynanam bebeği kucağına aldı kızım kendini geri çekti az kalsın belini kırıyordu bende annelik iç güdüsü olarak Bi anda bağırdım anne bebeğin beli gitti baktın kaynım hmen bağırdı abartmayın ya abartmayın diye tersledi beni pısırık kocamda hiç bişey demedi bende eve gelince eşime dedim kardeşinin bana bağırmaya hakkı yok ne hakla bağırır banq kızamaz eşimde bana hak vermek yerine abartma ao senin abin kızabilir dedi bende hakkı yok kocam değil bişey değil hakkı yok deyip küstüm sizce ben mi abartıyırum 🤨yoksa haklımıyım eşimin ailesi zaten beni hiç sevmezler

• [silindi]

[silindi] kimse yok mu😟

[silindi] ben bu meselede bişey göremedim kuzum canını sıkacağın Bi durum yok eşin ses etmiyorsa sen ver cevabını ha öyle kavga eder gibi değil espri yapar gibi laf sok o anlar

• [silindi]

Popy_ bu kaynımın ilk yaptığı şey değil daha öncede kaç defa eşime beni şikayet etmiş artık bana karışmasından gerçekten bıktım artık beni hiç sevmediler her şeye kusur buluyorlar ne yapsam yaranamıyorum

[silindi] eşin sesini çıkarmıyorsa sende kaynini tersle bıraksın o huyunu sen kimsin sanane ya falan de öyle bırakır saçma hareketlerini canım ne hakla kızıyor ki anlamıyorum yani hangi vasifla

[silindi] seni anca ben anlarım kuzum dert ortağım 6 yıldır altlı üstlü oturuyorum görnimedğim daha neler kaldı merakla bekliyorum anlatsam burdan fizana yok olur

[silindi] bnde ayni tepkiyi verirdim. Annelik icgudusunden oluyor hep bunlar. Bnm oglumu babasi aglatsa bile kiziyorum niye cocuga istedigini vermiyorsun aglatiyorsun diye hatta tartisiyoruz bile. Ayrica onunda sana bagirmaya hakki yok . Edepsizlik etmis bence. Herkes yerini bilmeli. Kayinvaliden varken ona ne oluyo

• [silindi]

1bbby aynn bende eşime aynı şeyi dedim annen konuşsun dedim ona ne neymiş pireyi deve yapıyormuşum abartıyormuşum

[silindi] Şey diyin benim eşim sizin eşinize bu sekil davranamiyorsa siz neye dayanarak bana böyle davranıyorsunuz ? Esinle böyle konuşulması ne kadar hosuna gider iğneyi önce kendine batırsın bakalım. Saygısızlık yapmasın kusura bakmasın şakayla makayla tamam da bu ne yani resmen ezikler gibi…

• [silindi]

Burcuuoztk eşim hep onları tepeme çıkartıyor zaten Bi ara abi dedim ne hakla böyle arkamdan konuşursun böyle dersin dedim kaynım hemen kaçıp öteki odaya gitti sizce eşime küsmekte haklı mıyım?

• [silindi]

Twogirlmom Altlı sütlü oturmak berbat bişey benimde 2 senedir çekmediğim kalmadı bunlardan eşimi sürekli doldurup yanıma gönderiyorlar her şeye karışıyorlar gerçekten bıktım artık

• [silindi]

Anilla eşime demiş ki abi senin eşin Bi yanlış yaparsa ben kızarım benim eşim yaparsa da sen kız bnde dedim ki eşime ne onun bana kızmaya hakkı var nede senin onun eşine kızmaya hakkı var herkes haddini bilsin dedim

[silindi] yok benim eşimi dolduramazlar çünkü eşim hayatta onlara inanmaz hatta bana yansıtmaz bile hep der onlara o benim karım saygı duyacaksınız diye ama gel gör ki yok yani hiç rahatlık vermiyorlar bende yansıtmıyorum eşime canını sıkmasın diye

[silindi] en basitinden rahat güzel Bi yemek bile yiyemem hemen gelir pat diye yukarıdan biri kokuya öteki der bi tabak bana yolla

[silindi] bence haklısın senin bebeğin o , kaynanan nasıl evlatlarını yavrularını düşünüyorsa sende düşünüyorsun ve o halde kim bebeğini görse ani tepki verir refleks olarak bağıradabilir senin canım gidiyor sonuçta, kaynında bağırması haddine değil ama eşin her erkeğin verceği tepkiyi vermiş aynı kayından bendede var öyle çok bağırırki bana ve her zaman eşim onu tutar bende çok surat yaptım fakat bi işe yaramadı maalesef o tarafa dahada yaklaştı eşim, sanırım trip atıp küsmek yerine tatlı tatlı konuşmalıyız eşlerimizle 🙏

[silindi] hm bak aynı dediğim gibi yapmalısın o zaman öyle bi tepki vereceksin ki bidaha cesaret edemeyecek ha Bi taraftan tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler son Bi kez gene aynı şeyi yaşarsan kibarca uyar olmadı mı o zaman tam zıttı oll eşin seni koruyacak olsa ilkten tepki verir karşıyı sana konuşturmazdı

[silindi] abartmıyorsun bence kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok hele bu kişi kayın ise bence. Ister büyük ister küçük olsun yaş olarak.

[silindi] herkes haddini bilmeli bence bilmiyorsa da bildirin sevmek zorunda değil kimse kimseyi ama saygı duymak zorundalar keza sizin onlara duyduğunuz gibi

[silindi] eşin gerekeni yapmıyorsa sen yap niye altta kalasın ki kendine laf soylettirme abartma falan dediğinde ben senin yerinde olsam abartırim abartmam çocuk benim çocuğum derdim