Kızlar seks sırasında oyuncak kullanıyor musunuz ? Dildo vibrator vs gibi. Ben denemek istiyorum açıkçası ama nasıl yapılıyor yani eşime mi yaptiricam bı de kendim mi 🤭 orgazm olamama sorunu yaşıyorum belki bu şekilde o sorunu da halledebilirim diye düşündüm . Bir de ilişki esnasında tahrik edici küfürlü vs cümleler kuruyor musunuz kuruyorsaniz neler diyorsunuz yardım edin şu garibe 😂
Seks sırasında oyuncak kullananlar
taricat kullanmıyorum ama daha bugün bizde eşimle bunu konuştuk alalım bu tarz şeyler diye heyecan ve farklılık açısından diye. O tarz cümlelerde kuruyoruz bende eşimde hoslaniyoruz daha çok tahrik oluyoruz. Ama buraya yazamam🙈🤣
- Düzenlendi
taricat bütün seks oyuncaklarından bende var ama eşimle sevişirken kullanıyorum eşimsiz kullanmıyorum Yatakta da argo sözler söylerim tahrik edici sözler söylerim daha sexsi heyecanlı oluyor 😜
UykusuzPanda42 özelden yazabilirsiniz isterseniz bana da tüyo olur 🤭
biroglanannesi oyuncakları peki eşiniz mi kullaniyor size yani yoksa siz mi kendinize kullanıyorsunuz çok bilgisizim bu konuda safim resmen 😂🤭
Dilekce vajinal boşalmaya yardımcı oluyr mu g noktasını bulmaya
taricat özelden yazmayı bilmiyorum da ordan da yazamam ama ya 🤣
taricat bazen ben bazen eşim kullanıyor canım arada böyle her Türlü oyuncaklarla yapıyoruz mesela hem ön hem arkada aynı anda eşim yapıyor bu da çok zevk veriyor bana 😅😅🥰
babynative yok cnm bende olmadi
UykusuzPanda42 kız burdan yaz gitsin bı faydan dokunur biz gariplere 🤣
biroglanannesi vay bee ne renkli evlilikler var şuan tavsanlar gibi ciftlestigimizi öğrendim ,🤣🤣
taricat hahahh deli 😂😅 heyecan iyidir ya ben seviyorum canım valla sende dene tavsiye ederim valla
biroglanannesi o zaman kolları sıvayalımmm😂🤣🤣