Merhaba kızlar❤️
Hem dertleşmek hemde fikir almak için geldim kısaca anlatıcam biz nişandan sonra hemen evlenmeye karar verdik bağzı sebeplerden ötürü ve ben eşimin(nişanlıydık o zaman) evine gitttim kendisi çağırdı ailesi de biliyordu ve bizi eve çağırdılar eşimle ve vazgeçirmeye çalıştılar bizi biz olmaz dedik ve nikah kıydık ama düğün yol yapmadılar eşya almadılar aynı evde kaldık eşim ve babası ayrı eve geçireceklerdi bizi elleri sıkışık diye biraz bekleyin dedi kayınpederim neyse birlikte oturduk eşimin tek kişilik yatağı vardı küçücüktü dolap yoktu bazanın altına koyuyorduk kıyafetleri kaynanamla peder yarılardı eşim dedi ki biz sizin odaya geçelim nasıl olsa siz orada kalmıyorsunuz 2 tane görümcem var biri 19 yaşında diğeri 15 felan kaynanam hayır dedi kızlarım uyuyor eşim babasına yardım et bi çeyiz takımı alalım dedi babası yok dedi ama zengin yani kısaca geçiyorum eşimle kavga ettik ben evden ayrıldım ve bir süre sonra barışmak için geldi bende ayrı evde oturucaz dedim TM dedi gidip eşyalı ev tuttu annemde temizleriz diye yanımda geldi baktık ev oturulacak gibi değil annem ben size eşya vereyim dedi kendi köyde eski eşyaları vardı nakliye parasını ve kira parasını felan vereyim dedi çok sevindik ama eşim babasını çağırdı gel kimse yok yardım et eşyaları taşımaya geldi iki yardım etti hiç utanmadan bir de balkonda sigara içti buraları geçiyorum tekrar ayrılık yaşadık eşimle hamileydim eşimde askere gitti bütün hamileliğimi babamlarda geçirdim bir gün aramadılar eşim askere. Gideli 4 ay sonra barıştık herkesten uzaklaştık başka şehire taşındık eşyalı eve yine evdeki tavalarım eski 3 tanesi babamlardan 1 tanesi de eşim babasının evinden almış kapakları yok ben tava kapatıp üzerine yemek yapıyorum neyse geçiyorum buraları da Görümcem evlenecek şimdi kayınpederim sana ev alıcam üzerine yapacak demiş bende eşime dedim bana hiçbirlerim yapılmadı dedim eşimde üzgün önünde elinden birşey gelmiyor kayınpeder size düğün yapıcam dedi 10 aylık çocuğumuz var artık çok geç dedik ya araba al ya da ev eşyası düz dedik bu seferde sünnet düğünü yapıcam dedi ben her zaman saygılıyım onlara ocakta isteme var görümcemin sırf merak tan gidecek eşimle ortalığı karıştırmak istiyorum köpek gibi yapıcam bana yapmadıklarını siz olsaydınız o istemeye gittiğiniz de ne yapardınız