Cmrhnm Eşin aslında yapılabilir bunda yanlışlık yada garipsencek durum yok fakat iki tarafında onayı ve rızası doğrultusunda tabiki sen istemeyip öğrenerek yaptıktan sonra bı anlamı kalmıyor bence bı zevkide kalmıyor ,

Cmrhnm evet bu normal birsey kimisi isyerek yapar kimisi yapmak istemez ve ikisinede saygi duyulmayi bir insanin istemediği birsey zorla yapılmamali ya esiniz cok kaba cidden yaptığı cok yanlis zorla yaptirdigi birsey yuzunden insan insandan bile soğuyor

Cmrhnm benimkide aynı ya op sene bı kere diyor😂 oral normal de normal ama bu bı garip ama napacaksin kıyamıyorum bide bidem bulanmiyor benim 🙃

Cmrhnm kendini değil de şeyini mi gaza getiriyo acaba bidahakine hadi koçum de öp ikide tokat at bari psikopat mıdır nedir adama bak,istemediğin biseyi kimse zorla yaptıramaz canım söyle eşine

Cmrhnm eğer istemiyorsan kesin bir dille bi seferde söylemelisin eşim bi r iki defa anal imasında bulunmuştu sonra teklif etti tek bir defa hayır istemiyorum bana zevk vermeyeceğini düşünüyorum ve hoşuma gitmiyor dedim bir daha asla sözü geçmedi ve surat falanda yapmadı yapamaz da

taricat ne kendinize, ne karşınızdakine saygınız yok. İki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramadığınızı bilseydim bu yorumu dahi yapmazdım, kusura bakmayın. Siz kocanıza iyi itaat edin, mazaallah dışarıya kaymasın gözü.

Mirinda Saygidan bahseden siz misiniz? Sadece gülüyorum 😂

Cmrhnm Kesinlikle konuş. Ben oral istiyor sanmıştım paylaşımından. Öpmek daha bir garip 😐