kızlar 3senelik bi evliliğim ve 19aylık oğlum var bi suredir duragan bi hayatımız var söyle ki iş degisikligi ekonomik zorluk vs esim kafası hep dolu ve bu ister istemez herseye yansıyor gecen hafta cumartesi işle alakalı ki en tehlikelisi babamla beraber dükkan actılar babama dolmus dolmus gece bana canım stemio dedi genelde cmtsi geceleri bos gecmez bende tmm dedm ve 9gundr bişe demiyorum ama yanasmıyorumda ne küs ne degiliz gbi o da aynı tavırda bende ben onu anlıyorum desteklıorumda neyse onlar baska sorunlar ben evime bırlıktelıgıme renk ıstıyorum dun bıraz yakınlsmamız oldu coktandır öpusmuyoduk flan dun ılerı gıtmedık ama ozledıgını söyledi bende uzatmama kararı aldm mısafırımız vardı yatılı o yuzden tamamlamadık🥲 ben dha cok farkettım kı esımın beklentılerı farklı benmkı farklı, bakıs acılarımız farklı bunları yenmemız lazım ama nasıl? evlılıgımı nasl renklendırebılırım ne yapabılırım bılmıyourm yemek hazırla los ısık flan vs bunlar gbı degl bunlar zten bebekle zor kı klasık tek gecelık benm istedigim kalıcı tavsiyeler😊 uzun oldu ne dicegimi bilemedim🤷🏻♀️😪