Kızlar ben 21 eşim 29 yaşındayken evlendik. Eşim aylarca peşimde koştu desem yeridir. Ama evlendiğimiz ilk andan itibaren tek problemim eşimin sürekli hafta da ¾ çok laf yapıyorsan ⅔ defa ben bi çocuklarla buluşayım yok işte çocuklar çağırdı bir bakayım işte bir çay içip geleyim diyip beni evde yalnız bırakması. Basen sanki o değilde ben onun peşinde koşmuşum gibi geliyor. Sonra düşünüyorum ailesinden ayrı yıllarca bekar hayatı yaşamış birden adapte olması belki zor ama hiç yardımcı olmuyor. Evde kalınca da ya telefonla oynuyor ya televizyon izliyoruz. Bişey yapalım desem yorgunum oluyor ama biri arasa koşarak gider. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım ha ben de evde ona özel hazırlanan süslenen birisi değilim bilmiyorum benden ötürümü, ona da çok bağlı kalmak istemedem de hayatım hep ev iş iş ev olarak geçerdi öyle çok bir çevreye sahip değilim ama o öyle. Ona daha fazla eve bağlamak için evde ne gibi şeyler yapabilirim. Bu arada cinsellik olarak herşey normal ben günlük yaşam için soruyorum 🤷🏻♀️