• Cinsellik
  • Erkeklerin malum bölgeye elini sokması

Kumsalinci34 seviyor adamlar orasını burasını valla nedeni yok sürekli başını okşamaları lazım degerlinin 😂

Kumsalinci34 gerçekten ya benimki de aynı bişey olduda yok okşayıp duruo. 🤣 Agzıma Almamımı beklyo anlamıyorum 🤣🤣😂

Kumsalinci34 nasil ya devamli ordami eli?baskasi varkende yapiyormu?psikolojk mi acaba diye dusunerk soruyrm ?cnku ben esimde babamda kardesimde hic gormedim

Kumsalinci34 ben anlamadım kendi bölgesinde mi eli? öyleyse ne anlamda eli orda recep ivedik hareketi varya hani böyle alttan cekiştirir gibi kumastan ay sen anlamıssındır işte oyle mi ?😂😂nasıl bisey bu cok güldüm özür dilerim ama harekete gore degişir yani şimdi nedeni

Bende hiç anlamıyorum ya sokakta yürürken olsn hastanede olsn bankada olsun nerde görsem erkeklerin eli şeyinde kafamı çevirince denk geliyor vallahi çok rahatsiz bır durum kadinlar yapsa ne olurdu düşünemiyorum

Kumsalinci34 bizimki tüyleri uzadığı zaman yada ağrısı sancısı olduğu zaman gidiyor eli valla ben kızıyorum çünkü sonuçta kalkıp elini yıkayıp gelmiyor yapma diyorum pek fazla yapmıyor.

Kumsalinci34 benim eşimde de var aynı hareket tv izlerken otururken yatarken illa eli orda olacak hep kavga ediyorum bu konudan ama bırakamıyor

Kumsalinci34 kaşınıyor olabilir. Kaşıntı sürekliyse mantar falan olmuş olabilir mi acaba diye düşündüm.

Adsizbayan valla aynı yorumu yapacaktım sen yaptın gerçekten tüm erkeklerde bu huy var acaba neden sıkışıyor falan heralde🤭🤦🤦

Rouge 😅hahaha bende anlamadım konuyu tam çünki eşim hiç yapmaz öyle şeyler en azından 2 yılda ben hiç görmedim😅

JartiyerliKedi ay cok sükür😂 bende sokakta goruyorum bazen böyle içeri kacıyor galiba yada kasınıyomudur nedir cekiştiriyolar😂 itici cok kötü ya 🤢hep dalga geçiyoruz arkadas ortamında hatta evlenmeden görürsek biter diye şaka yapıyoruz kırmızı cizgim😂🙅🏻‍♀️

Kumsalinci34 başbaşa olduğumuz zamanlar benimkide sık sık varlığını hatırlatır ama sırf bana göstermek için keyfi eli orda durmaz🥲 😂 ama toplum içinde veya ciddi anlarımızda falan denk gelmedim hiç. Belkide huy edinmiştir olabilir, misal bende sürekli kaşımın ucuyla falan oynarım istemsiz