Anna_karenina1 biricik1111 Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: (Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur’an-ı kerime inanmamış olur. Şöyle bir yazıya denk geldim atmak istedim 🌿
biricik1111 Anna_karenina1 bende koç memnun oldum 9 nisan Hanfendi kahfe falı evet gunah deniliyor ama ben ve burdaki butun insanlsr bunun farkındayiz ustelik burca inanmak da gunah deniliyor ama ilk sorusta koç dediniz demek ki neymiş günah ama burç takibi yapiyorsunuz
biricik1111 Anna_karenina1 yani hanfendi gunsh oldugunu bile bile herkes biseyler yapiyor ve siz durduramazsiniz kendi tercihleri ve tercihim onar kapstiyor bende gordugumu soyluyorum kendi tercihimiz
Anna_karenina1 biricik1111 10 bnde memnun oldum günlük yorum haram günlük yorumlamış olsa idiniz okumazdim yorumunuzu 😊😊 Ben bildiğimi söylemekle sorumluyum sizin tercihiniz tabiki de ☺☺
Aliciasierra biricik1111 kız yok burç günah değil benim bildiğim, Kuran dada geçiyor günlük burç.yorumlari gereksiz.diye biliyorum ama burçlar değil diye biliyorum meraklandım sindi Bi araştırayım bildiğim doğru mu diye 😅😅😅
Twogirlmom Anna_karenina1 biricik1111 bence her koyun kendi bacağından asılır diyelim konuyu kapayalım