Deleted11 Aslan lost in space, another Life o kadar dizi izledim ki aklıma gelmiyor, bunlar son izlediklerim 🤭
KirmiziOjeli mamacita benim arkada hep açık netflix bebeğim zaten izlemiyor tvye bakmıyor nasılsa diye ve akşam uyuduktan sonra😀 tabi bi tek başına uzanıp izlemek gibi olmuyo ama napalım🥲
Sihirlisabuncu mamacita ben açıyorum benimki izlemiyor zaten eskisi gibi rahat keyifli olmuyor ama ne yapalım 🐣
ZRaporu mamacita ben de bölük pörçük yemek yaparken,çamaşır katlarken,yemek yerken izleyerek dizi bitiriyorum. 😅
Orange-woman Aslan Vis a vis Gözlerinin ardında Ophan black The 100 How to get away with murder Sinner The chestnut man Black mirror Elite Şantaj Hepside gerçekten beğenerek izlediğim diziler çok iyidirler
Aslan mamacita galiba ben şanslı kısımdayım benim bebekte yanımda dur gıkımı çıkarmam diyo içeri gidim ağlar o yatsın ben başını bekliyim modundayız 😂
Arasemir11 ZRaporu bende öyleyim yA bebeğimi uyuturken yemek yerken gecen la casa de papel önerdi biri izliyorum tabi bir anda bitmiyor sürekli birsey çıkıyor o yüzden boş old vakit izliyorum biterse maıd izleyecem peaky blinders yarım kaldı 😂