Balkabagi eşiniz hazır değilse asla bunun için diretmeyin çocuk olduktan sonra kabullenir tabiki ama sorumluluk almak noktasında yalnız kalabilirsiniz ayrıca daha çok yeni evlisiniz bence iki tarafında hazır olduğu bir zamanda çocuk planlaması yapılması daha doğru

Balkabagi cocuk ortak bir kararla yapılacak bir şey . Ve bu karşınızdaki insanın izni ve onayı olmazsa bence saygısızlıktır. Ortak kararla rızasını alarak cocuk sahibi olun naçizane fikrim

Balkabagi bişey soylicem de ya linç yerim ya da sen yedirirsin 😅😅😅😅 neyse içimde kalmasın. Bi gece içir kocana hafif sarhoş yap. Daha çok azgınlaşacak
Ama fazla kaçırmasına izin verme bu sefer uyur🤣
İstemiosan yapma linç yedirme yeter ki ahhaaga

Balkabagi ya evladı olan herkes mutlu olur tabi ki ama adam istemiyor diyorsunuz. Ben size çocuk sevmek ayrı sorumluluğunu almak ayrı bir şey diyorum. Korunmak için titiz davranan bir adamdan gizli hamile kalmanız etik mi? Eşinizi çok iyi tanıyorsanız ona göre davranın o zaman. Arkasından gizli iş çevrilmesini kabul edebilecek yapıdaysa hiç durmayın o zaman. Etik olmayan bir şeye burada şöyle yap böyle yap diyene şaşarım zaten. Ne dememizi istiyorsunuz? Prezervatifi ilişkiden önce delin falan mı?

ZRaporu bir çocuğum var ve ben eşimin beni bir nevi kandırması sonucu hamile kaldım dokuz ay boyunca o şoku atamadım çünkü hazır değildim anne olmayı düşünmüyordum cok zorlayıcı bir süreç bence. Tabi ki suan kızımı cok seviyorum o benim dünyam ama ben daha yeni anne olmak isterdim. Eşime bu yaptığının benim bedenime hayatıma fikrime saygısızlıktı dedim. Ben insanları anlayamıyorum

Balkabagi eşiniz çocuk için hazır değilmiş. Neden ısrar ediyosunuz..? Biraz zaman verin hazır olunca yaparsınız
        Çocuk olunca yardım etmeyecek çocuğa bakmayacak ondan sonra çocuk doğurduğuna pişman olacaksın. İkimizinde istemesi lazım

Eşinizin olduktan sonra kabulleneceğini söylemişsiniz. Eşiniz yerine düşünme hakkını kendinizde nasıl buldunuz? Şurda çocuk istemiyordum eşim korunmadı hamileyin diye bir kadın post açsa deli gibi linçleriz eşi. Sizin içinde aynı durumdayım. Baba olmayı istiyor ama şu an değil. Neden saygı duymuyorsunuz? Bu ortak alınacak bir karar.

Balkabagi istenmeyen bi birlikteliğin çocuğu olmak istemezdim. Ayrıca bu yüzden çocuğun kaderi kötü olur

Balkabagi Net bir şekilde istemiyorum diyen bir insan var karşında. Bence o istemezken yaptığında sonuçları kötü olacaktır. Onun yerine koy kendini. Kandırarak yapmak üstelik…
        Çocuk demek ömür boyu sorumluluk demek. Hazır olmayan insan için çok ağır geliyor. Bunun örneklerine çok sık rastlıyoruz maalesef.
        Evliliğinin yolunda gitmesi mi daha önemli yoksa çocuk sahibi olmak mı? Eşinin de ikna olacağı zaman vardır elbette. Daha yeni evlisiniz zaten.

Balkabagi yanlış anlaşılmasın ama herkes ne kadar çocuk u sanki sorun gibi anlatmış anlam veremedim. Evet çok çok büyük bir sorumluluk ve siz o sorumluluğu almak istiyorsunuz. Bence de ne kadar rahata alisirsaniz cocuk o kadar zor gelcek. Eşinizi ikna etmeye çalışın bence. Belirli bir yastan sonra doktorlarda riskli görüyor mesela. Ve gercekten zor oluyor. Cocuk çok güzel birsey. 1 yıl kahve içmeye gidemezsin evden cikamazsin diyenlere bakmayın kizim 1 aylık bile değildi disari çıktım kahve içmeye yürüyüşe hep o sekildeydim yanımdaydı sürekli disaridaydik. Arabasına koyup çıktım. Zorlukları elbette var ama bunlarda olabilcek şeyler. Siz kendinizi hazır hissediyorsaniz eşinizi ikna ederek yapabilirsiniz. Su an kizim bana arkadaş. Iyi ki var. Rabbım isteyen herkese nasip etsin.

Bisaniye tabi ki bencil olmasa yapmazdı. Ya aslında planlı değilmiş spontane gelişen bir olaydı ama bence yinede yanlış

Balkabagi tv ye haber olanlar maalesef sizin ve bizim gibi insanlar.. inşallah bu bilinciniz baba olmaya hazır hissetmeyen birini de düşüyordur😉

Balkabagi çok zor bir durumdur öncelikle umarım çözüme kavuşur ancak istemeyen birini zorla çocuk sahibi yapmak bence ona yapılacak çok büyük bir kötülük olur. Hem ona, hem de bebeğe..