Kızlar 1,5 yıldır evliyim orgazm hiç olmadım eşimden çok zevk alıyorum ama olmuyor nasıl bir his onu bile bilmiyorum nasıl bu hissi yaşayacağım ben ya
Orgazm olamayan tek ben miyim ?
Minegedik ya ben bu konuda cok arastirma yaptim 4 senedir arastir arastir valla kafa kalmadi okumadigim izlemedigim sey kalmadi 4 senedir orgazm hakkinda bilgi okumak yerine tip okusaydim suan cerrah falan olurdum heralde orgazm bende olamiyorum yani yok 2 türlü de olamiyorum kendim denesem de olmuyor hic o duyguyu tatmadim ama karsi tarafta bitiyormuş cogu is ve bizim vücudumuzu nereden zevk aldigimizi cozmemis lazimis cozduk hadi esimize bunu dile getirmemiz gerek iste ben şuramdan hoslaniyorum bana şunu yap falan utangaclik varsa eger sizde de benim gibi iş bi tik daha zora gidiyor arti beynimizi bos tutmamız gerek acaba bu sefer orgazm olucak miyim diye dusunmemek lazimmis o ana odak olmamiz gerekiyormus on sevisme cok onemliymis bu konuda penis boyu falan hikaye diyor herkes işlev ve sahibi onemliymis bi soz vardir ip bile iğneye yalamadan girmiyor derler 😁😄 biz kadinlarin galiba once kivama gelmemiz gerekiyor
1tazeanne uğraşıyor o benden daha çok bunu yaşamamı istiyor ama olamıyorum neden bilmiyorum
Hayat_ ya sanırım her ilişkide orgazm olmak için kafayı çok yoruyorum ondan mi olmuyorum bilmiyorum hiç olmadım çok yaşamak istiyorum burada orgazm olan bayanlar yazıyor işte böyle oldu böyle hissettim diye gerçekten kıskanıyorum özeniyorum
Minegedik ben zevkte almıyorum orgazmda olmadım 🤣 saf geldim saf gidicem🤣
Escobar evet kadınlar üstte olunca daha çok orgazm olma ihtimali yüksek oluyormuş öyle duymuştum ama ben üstte olunca çok yoruluyorum hızlanamıyorum ya
Derininmotheri çok merak ediyorum valla orgazm olunca ne hissedeceğim diye ben
Minegedik Bugün kidste de okudum biri yazmıştı mesanenizin biraz dolu olması gerekiyormuş ilişkiye gireceğiniz zaman merakımdan bende araştırma yapmıştım çünkü birçok kadın bundan şikayetçi Okuduğum bir kaç yazıda mesanenin biraz dolu olduğunda orgazm olunabileceği yazıyordu bence doğruluk payı var tabi ön Sevişmede önemli
Minegedik bende ne yalan söyliyim bende çok merak ediyorum istiyorumda
Ozge49595 canım sen bı kadın doğuma gitsene boşalmayı istiyorsun sanki ama yolu bulamamışsin gibi her postta yorumunu gördükçe üzülüyorum
Cikolataliparfe doğum dikişlerim için gidecek cnm zaten birlikteyken kasıklarım bisey hissediyorum bakalım kadın doğumcuda çare olmasa fazla üstelemeyeceğim her kadın gibi bende istıyorum o olayı tatmak
Ozge49595 Kadin doğum doktoruna mutlaka söyle canım acik açık anlat bı arkdsmdada vardı bu tarz bı problem bı tedavi yapmışlardı detayını bilmiyorum şuan baya baya iyi durumda orgazm olmak çok önemli bence çünkü bı nevi nefis koreliyo kocanla bağını arttiriyo çünkü aşırı yakın hissediyorsun o an sadece sen ve eşin oluyo.. mutlaka iste zaten orgazm olmayı kesinlikle pes etme gerekirse psikologa git dünyadan keyif alabildiğimiz nadir anlar buda çünkü