CNanicik bir buçuk sene sonra ilk bir sene korunduk sonra beşinci denemede oldu 🤩
Ne kadar sonra hamile kaldınız?
CNanicik evlenmeden önce😂😂
Naz_sahaann Yok korunmadım zaten eşimde bende çocuk istiyorduk folik asit kullandım belki etkisi olmuştur sizde deneyin isterseniz folicus du adı Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bence hamilelik planı varsa doktor kontrölünde kalınmalı ben evlendikten dort ay sonra korunmayi biraktim doktora gittim kan testinde tiroit hastaligimi ogrendim hashimato denen bir hastalik tiroidlerin yavas calismasimi neydi hatirlamiyprum ikide nodül cikti troidin dusmesini bekledim hap kullandim uc ay birde folik asit kullandim 11. Ayimizda hamile kaldım hamilelik surecindede hap kullandim omur boyu kullanmam gerekirmis cocugum 1 yasinda suan cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin 💟
CNanicik 2 sene sonra hamile kaldım oğlum 18 aylıktı ikinciye hamile olduğunu öğrendim şuan biri 3 yaşına girmek üzere diğeri 7 aylık
CNanicik 2 sene çocuk yapmak istemedik bilinçli olarak geri çekilme ile korunduk, sonrasında çocuk istedik ve korunmayı bıraktık, ilk seferde hamile kaldım fakat sağlıklı bir gebelik değildi düştü, ama hemen ardından tekrar hamile kaldım düşüğün üstüne adet görmeden vsimdilerse 26 aylık oldu kızım ❤🥰🙏
Deva insallahh enfeksiyon geciktiriyor diyorlar bende de vardı fitil fln kullandım geçti ama kaşıntı fln yok ama son bi kaç gündür idrar da yanma gini oluyor yine var sanırım doktorlar da enfeksiyon hamileliğe engel değil diyorlarmış ama bilemedim folik asit herkes öneriyor ama yinede doktora danışıp kullanmalıyım sanırım
Naz_sahaann ovu testlerini denediniz mi sonuç aldinizmi