Artık o kadar sıkıldım yoruldumki indirim kovalamaktan gerçekten böyle olmamıza kim sebebiyet verdiyse can veremesin. Türk kahvesi ya bir kahve keyfimiz var o bile inanılmaz zamlanmış 8₺ olan bir paket kahve 15₺ olmuş 🙄 artık komsuyu falan kahveye davet etmiycem yada gelirken kendine kadar getirsin😝😝
Çok var biliyorum ama en çok bunada zam yapmazsın ya dediğiniz şeyler neler😅
Hadi akşam postu olsun, zamları konuşalım 😪
Birakrepkadini mezar alırken bile zam yaparlar artik
Canimkizim yapmışlar görmedin mi😅😅😅 mezar yerlerine zam geldi diye haberlere verdiler hoş ucuz değildi zaten
Canimkizim burda herkes kiralıyo 🤣
Birakrepkadini ölmeye korkuyorum artık ölünce 😁 mezarımın olmaması tövbe yaa
Birakrepkadini biraz önce bende bununla ilgili post açtım evde iş falan yapmak istiyorum buraya da yazayım kızlar yapan varsa bana da bilgi verir misiniz?
Escobar 😁hey Allahım yaa nerelere geldik
Canimkizim Ay Allah korusun daha görecek çok kötü günler var diyomusum😅😅😅
Birakrepkadini çocuk bezleri ped ler sütler ve daha niceleri vay halimize artık kahve bile lükse giricik iyice taş duvar mi kemircez bilmiyorum ki
Birakrepkadini bi türkiye değil heryerde öyle aşırı zam yapıyolar gözleri doymuyor geberesiler
dolapfaresi görmedim kuşum postunu benim malesef bilgim yok umarım bilenler olur
dolapfaresi artık o da çok zor kuzum inşallah bulursun ama şuan çoğu fabrika üretimi durdurdu hiç biseyin fiyatı belli olmayınca
Birakrepkadini göreceğimi gördüm 🤣daha beteri ne olsun
Zemheri_ eeen çok üzüldüğüm bebek ve çocuklara ihtiyaç duyduğumuz herseye zam gelmiş olması sonumuz hayır olsun insallah
Escobar diğer ülkeleri takip edemedim valla bizim ülkeyi takip etmekten
Zemheri_ oda doğru tabi ama bu zamanda tek maaş çok zor
Birakrepkadini türkiyede aşırı ama zaten çok tu iyce arttı bu insanlar ne yapsın burasıda öyle olursa napcaz bilmiyoruz zaten biz herşeyi indirime girince alıyoruz
Escobar sen nerde yaşıyorsun kuzum
Yarın suya %20 zam var 👎🏼 daha da bişey demiyorum bıktım zamlardan
Birakrepkadini almanya