Birakrepkadini Canimkizim yapmışlar görmedin mi😅😅😅 mezar yerlerine zam geldi diye haberlere verdiler hoş ucuz değildi zaten
dolapfaresi Birakrepkadini biraz önce bende bununla ilgili post açtım evde iş falan yapmak istiyorum buraya da yazayım kızlar yapan varsa bana da bilgi verir misiniz?
Zemheri_ dolapfaresi artık o da çok zor kuzum inşallah bulursun ama şuan çoğu fabrika üretimi durdurdu hiç biseyin fiyatı belli olmayınca
Rengarenk dolapfaresi nerede yaşıyorsunuz? Ben evde iş yapıyordum ama şu an küçük bebeğim var beni bırakmıyor yapayım . Onun büyümesini bekliyorum.
Zemheri_ Birakrepkadini çocuk bezleri ped ler sütler ve daha niceleri vay halimize artık kahve bile lükse giricik iyice taş duvar mi kemircez bilmiyorum ki
Birakrepkadini Zemheri_ eeen çok üzüldüğüm bebek ve çocuklara ihtiyaç duyduğumuz herseye zam gelmiş olması sonumuz hayır olsun insallah
Escobar Birakrepkadini bi türkiye değil heryerde öyle aşırı zam yapıyolar gözleri doymuyor geberesiler
Esmerkiz Escobar bende Holland dada yım sıvı yagın litresi 3€ olcakmış bide çay şekeri 😁alda dursun bi köşede
Escobar Birakrepkadini türkiyede aşırı ama zaten çok tu iyce arttı bu insanlar ne yapsın burasıda öyle olursa napcaz bilmiyoruz zaten biz herşeyi indirime girince alıyoruz
Birakrepkadini incilikaftan ben askeri ucret ile gecinebilen olduğunu düşünmüyorum mutlaka ek iş vs bisey yapiyolardir çünkü mümkün değil