Deren1234 incilikaftan o konuda dikkat ederim, gecelik giyerim, hafif makyaj ve cinsel ilişki sırasında ikimizde çekinmeyiz rahat rahat konuşuruz
Poncik Deren1234 ne güzel bizde işler tamam ama hic açık açık konuşmaz bende komussun istiyorum ama yok
Deren1234 Galiba birazda cinsel isteksizlikten kaynaklanıyor… Bu aralar çok isteksizim eşim istemediği sürece ben ilk adımı atamıyorum… Birlikte olurken de eskisi kadar haz alamıyorum. Büyün bunlar üst üste gelince Bi hayli canım sıkılıyor 😒
2minikmucize Deren1234 ben de yapmıyorum sağlıksız buluyorum denemedim bile yaptırmadımda yapamıyorsan yapacak bir şey yok
2minikmucize Deren1234 öyle mi yok eşim her seferinde söyler ben yapmadan devam ederiz ama bana yapmasınada izin vermiyorum yapıyorsa oda ister kendine
biroglanannesi Deren1234 ben orala bayılıyorum ya. Ben çikolata dondurma krem şanti sürüp Oral yapıyorum yalamalı şeker topitop sürterek te oral yapıyorum çok seksi fantezili oluyor 🔥🔥🔥😅😂
Yasak_elma Deren1234 eşim duş aldıktan sonra sapır şupur yapıyorum😋😋oda bana yapıyor karşılıklı bu işler