Yasak_elma JartiyerliKedi evet biliyordum bunu ve tuvalet icat edilmeden önce heryer b*k olduğu için yüksek topuklu ayakkabılar icat edilmiş zamanla yüksek topuklu ayakkabı sadece kadın ayakkabısı olmuş
Hayat_ JartiyerliKedi hadi bunu aldilar diyelim kiz 1.75 kariyi evin neresine koyacak bunlar eve kimse gelip gitmicekmi nereye sokup saklayacaklar ay saka gibi😁
Yasak_elma Ask_hosmus Oda bir zamanlar tamda böyle bi yorum yapmıştı analcılara.Pacanızdan bok akar tutamazsınız falan demisti😂
Ask_hosmus Yasak_elma hee görmedin mi😂😂 4 kez bacım bunlara normalleşmiş ayrıca zevk de alıyorlarmış 🤪
Sunrise Vajinismus olup evlendikten 11 ay sonra iliskiye giren ben anal yorumlarını aynı böyle okuyorum😁 https://resimyukle.io/r/ZchBSanP0j
JartiyerliKedi Sunrise aşkım bu linkler açılmıyor ya uygulamanın kenfisinden resim atılıyor zaten ordan ata bilirmisin mesaj yazma yerine girince aşağıda ok işaresi var H harfinin yanında
biroglanannesi Yasak_elma yok kız DAP dar valla acıyor ilk yaparken ne laçkalaşması yalaması ??? 😂😂 yaşlanınca olur o senin dediğin anca abartma istersen yani ????
biroglanannesi Ask_hosmus kız yalama felan değil dar acıyor ki yaparken yaşlanınca yalama olur anca 😂😂