Twogirlmom Rouge JartiyerliKedi niye öyle diyonuz yaa bence gayet seksi en azından kadın olanların gideri var 😄😄
Aliciasierra Twogirlmom ama bacımsuu iste su konu var hani ruhların birleşimi ten uyumu felan ne bileyim yaa hayal edince hoşuma gitmedi inan vibratör bile daha cazip geldi bana hiç denemedim ama sanki o daha iyi merakta etmiyor değilim şu vibratorleri 🙈
Aliciasierra Twogirlmom ahahah tamam yazz valla bende utanmasam eşime diicem alalım deneyelim diye de . Diyemem heralde . Bende denersen yazarım sana 😊
Ask_hosmus JartiyerliKedi ben boşuna demiyorum ben karı değilim diye manken bile benden güzel aga karıya bak yaa 😂😂
papatya_ TombulHatun 😂😂herkes uzun mu sanki bende 162 ufacık tefecik daha çok hoşuna gidiyo adamların 😂
JartiyerliKedi papatya_ mesela ben 170😅👌eşim gayet memnun😛zevkler ve renkler tartışılmaz birdaha söylim😘
TombulHatun papatya_ sen yine iyisin ya. Adamlar memnun sıkıntı yok da bizim adamla arzmızda 25 cm var 😂😂😂😂 Allahtan bu şişmeleri yanlarında gezdiremiyo alanlarda gözümüz görmez 😂😂
papatya_ JartiyerliKedi aaa😄😄ondan demedim kiz sen uzunsun yani boya takilsalar en basinda almazlardi 😂