Beste123ulkbay Kızlar birşey sorucam 1 yaşında kızım var tekrar gebelik düşünüyoruz eşimle 2 aydır deniyoruz ama olmuyor ikinci gebelik te zor mu kalınıyor böyle birşey yaşayan var mı ?
Aliciasierra Beste123ulkbay valla ben condom ile korunurken hamile kaldım kızım 1 yaş 3 aylikti ben 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokuyduuu doğum sonra ilk 2 sene daha kolay hamile kalinirmis öyle duymuştum bence dert etme akışına bırak olur . Ama iki bebek küçük olunca çok zor oluyor onuda söyleyeyim biraz daha büyümesini bekleyebilirsin bence ben yetemiyorum ikisine birden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Popy_ Beste123ulkbay bizde bebek düşündükten 4 ay sonra hamile kaldım ben ilkimde evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
2minikmucize Beste123ulkbay biraz erken olursa iyiki hemen olmamış dersin😊şaka bir yana kişiye bağlı o
ikibalannesiii Beste123ulkbay vallahi benim kilerin arası tam 3.5 yaş çok zor oluyor ikisi de plansız oldu bizim o yüzden çok küçük bebiş ama ikisi bir büyür aynı anda atlatırsın aklı erince çok daha zor oluyor 🤦🏻♀️
Flamme Annem bende sonra hiç korunmamış 8 sene sonra olmuş… Doktor kontrolleri normal ama bir türlü gebe kalmamış… Erkek sevdalısı akrabalar kızdan kısır kaldın derlermiş hepsi güyaa ben doğmuşum annem kısır kalmış sonra 😂
Alparslaninannesi Aliciasierra Öncelikle Allah evlatlarınıza sağlık versin 🌼 sormak istediğim bir şey var. Acaba kondom yırtık mıydı ya da sonradan mı takmıştınız🤔
Beste123ulkbay Eşim çok istiyor başımın etini yiyor 😄 Beraber buyusunler falan diyor aslında bende çok korkuyorum ama bı yandan istiyorum 😢
Aliciasierra Beste123ulkbay yani eşin cok yardımcı oluyorsa yine olabilir ama inan ki çok çok zor hatta kızımı çok ihmal ettim bide benim oğlan kolik ve çok zor bir bebek oldu kızım bu arada çok perişan oldu Allah’tandır annem yanımda ol ilgileniyor . Pek tavsiye etmem ben ama yine de siz bilirsiniz canimm her bebek bir olmaz ♥️
Beste123ulkbay Deleted10 anladım canım acaba bendemi Bir sorun var diye aklıma gelmeye başlamıştı herşeyin hayırlısı 🤗
Beste123ulkbay Aliciasierra doğrudur canım eşim çok yardım ci oluyor o yüzden tamam dedim yoksa imkanı yok tabiki de
Aliciasierra Beste123ulkbay öyleyse sıkıntı olmaz yaaa eş desteği çok önemli ben hamile oldugumu öğrendim eşim tam 1 hafta sonra yurtdisina gitti tek başıma geçirdim hamileligimi şu an oğlum 5 aylık ve halen tekim beni zorlayan sebeplerden birisiyle buydu tabi ki şimdi uğraşıyoruz bakalım eşimin yanina gideceğim insaAllah dua et şu vize işleri hallolsun canım 🤲🏻
Beste123ulkbay Aliciasierra Aliciasierra anladım canım senin için Zor bir süreç olmuştur hayırlısıyla olur inşallah sende gidersin eşinin yanına 🤗
Aliciasierra Alparslaninannesi sonradan takıyorum biz sanırım bu yüzden oldu yoksa ilişki sonrası kontrol ediyordum condomu yırtık vs var mı diye🤦🏻♀️ bu arada amiiinn çok teşekkür ederim 😊♥️
Popy_ Beste123ulkbay ilk bebeğin ne kadarlık oldu canım zaman geçtikçe hamile kalmak zorlaşıyo diye biliyorum tabi herşeyden önca nasip