Htddd Kızlar aklıma birsey takılıyor, siz regl iken eşinizi boşaltınca (oral yada sürtünme yoluyla) kendinizde duşa girip gusül abdesti alıyor musunuz? Yoksa ben bosalmadim zaten diyip almıyor musunuz?
Popy_ Htddd regl ken gusül alınmaz ki ha içim rahat olsun diyosan sen bilirsin tabi ama dinen gusül abdesti almış olmazsın
babynative Htddd hayır bu şekilde olunca gusul alınmaz. Gusulun farz olması için boşalmanız veya vajinaya sünnet miktarı penisin girmesi gerekiyor onun dışında sevişmek eşi boşaltmak gibi durumlarda gusul gerekmez
Bilinmeyenlidenklem Htddd siz boşalmadığınız sizden zevk suyu gelmediği sürece gusül abdesti almanız gerekmez, sürtünürken boşalırsanız regl dahi olsanız gusül almanı gerekir, çünkü cenabet halden kurtulmak gerekiyor, regl hali ve o farklı bir durum
Peridehatunu Valla ben biseyler hissettiysem ki öyle durumda hissetmemek imkânsız ,oyuzden aliyorum istek oluyosa yani🙌
Lentlily Htddd ben aliyorum sonuçta oral olarak boşaltinca özellikle nasilsa bi duşa giriyorum girmişkende abdestte aliyorum daha temiz hissediyorum ozaman sanki