Kızlar bugün ip atlamaya başladım internette gördüm diyet yapmadan sadec ip atlayarak ta çok güzel kilo veriliyormuş ben kilolarımın hepsini verdim bi 21 kilom gitti ama şimdi ip atlayarak sıkılaşmak istiyorum vede göğüslere çok etkisi oluyormuş sıkılaştırmaya yorumlarda öyle okudum ama 100 tane zor atladım bazı kadınlar işte 300 800 1000 atlıyorum dedi şok oldum var mı aranızda ip atlayarak hem zayıflayıp hemde sıkılaşan:)
İp atlamaa ile zayıflama
Buzlulimonatam bayanlarr yok mu cevap verecek :)
Buzlulimonatam ✋🏻🙆🏼♀️
Buzlulimonatam ip atlamak kalori yaktırır ve sıkılaştırır ama ip atlıyorum diye diyet yapmadan beslenirseniz de bir işe yaramaz
Buzlulimonatam daha bugün başladığın için o kadar yapmışsındır. her gün 10 10 arttırarar atlamayı dene alıştıkça daha çok atlarsın
Buzlulimonatam hemen kendini zorlama ilk gün 50atla sonraki gün 60-70diye çık zaten 2güne bacakların hamlaşacak agrı oluşacak yinede bırakma sürekli devam edersen güzel kilo verirsin
Pullubiber tabi ki öyle ben zaten kilo verdim canım sıkılaşmak içim atlıyorum spordan kolay geliyor da 😁ama internette diyet yapmadan yemenizden kısmadan sadece ip atlayarak zayıflarsınız yazıyordu merak ettim deneyen var mı diye
TombulHatun ya doğru aslında birden başladım diye hemen yoruldum demek ki bende herkes bu kadar atlıyorum deyince bende mi problem var dedim
Rookie ay inşallah canım aslında amacım kilo vermek değil çünkü dolum yapalı 8 ay oldu ben 21 kilo verdim sadece vücudum sıkılaşsın istiyorum internette de diyet yapmadan ip atlayarak da kilo verirsiniz yazınca şaşırdım
Buzlulimonatam yok yok vücut da ham oda ancak alışacak ip atlamak kolay değil. ben eliptik bisiklet yaparken günde 45 dk diyolardı 15 dkda ölüyodum gün gün arttırdım şimdi aralıksız 1,5 saat yapabiliyorum
TombulHatun ya maşallah canım o zaman bende yavaş yavaş ve gün gün artırayım sıkılaşayım derken kendimi sakat bırakacaktım az daha 😃
Buzlulimonatam aman zorlama kaslarıda zedelersin bak acelemiz yok yavaş yavaş gidecek bu kilolar 😂 21 kiloyua nasıl verdin şu tombula tüyo versen azcık 😂
Buzlulimonatam rekorum 5000 ip atlama her 1000 atlama sonrasi 1 dk ara vererek 🤩🤩 cok ta severim atlamayı şimdilerde ısınma amaçlı her antrenman öncesi 1000 tane atlıyorum 😂😂
Buzlulimonatam iki hafta günlük 500 tane atladim pazartesiden itibaren 1000 e çıkardım tabi öyle kesintisiz bi anda atlatamıyorum 30 dk leslie arkasindan hemen başlıyorum 15 20 sn dinlene dinlene atlıyorum 500 tane akşamları da ergin kırbaç ın 15 dk videosu sonrasında 500 atlıyorum gerçekten cok etkili tüm vücut sıkılaştırıyor kızım 6 aylık olunca once yediklerime dikkat etmeye başladım sonra leslie ip atlama derken 72den 59a düştüm tabi bırakıp uzun süre yemeye baslayinca 62 olmusum tekrar basladim pazartesi 59.6 idim hedef 55 umarim ulaşırım 👍🙏
TombulHatun valla gel bana sor nasıl verdiğimi normalde hiç kilo veremeyen biriyim ama bunu nasıl verdim bilmiyorum aslında kendime bi hedef koydum iki ay gibi bi süre dedim ki bu iki ayda hiç bişey yok abur cubur iki ay sonunda bi tepsi baklava ödülün olacak valla arada kaçamak ta yaptım ama İnstagram da bi bayanla tanıştım onun sayesinde zayıfladım birde aç karnına bşr tatlı kaşığı kahve bir bardak sıcak su birde yarım limon sabah akşam içtim çok faydasını gördüm dene bence :)
bittercikolata ciddi misin ? 😧 sakatlanmıyorsun kapıda ambulansta beklemiyor demi maşallahın var ben bi 100 atladım hastanelik olmadığım kaldı felç geçirmiş gibi duruyorum belden aşağısı tutmuyor 😂🤦🏼♀️ İnşallah hedefine ulaşırsın canım
Mrymce ben de vücudum sıkılaşsın istiyorum canım ama Ergin kırbaç çok zor ya Leslie daha kolay geliyor halay gibi 😂
Buzlulimonatam ben bir ara deli gibi atliyordum ona özel kendime ip almistim spor yerinden odamda ayakkabilarimi giyer 1 saat atlardim bazen kesmezdi beni 1 bucuk atlardim bazen öğlen 1 saat akşam 1 saat ilk zamanlar tabi boyle kaslarim agridi ilk spora başladığımda ama sonra alistim ramazan ayinda iftardan sonra atlardim boyle vicudum cok sıkı olmuştu ilk zor oluyor ama sonra cok alisiyorsun
- Düzenlendi
Buzlulimonatam Hahha yok kiz bisey olmuyo sadece nabız 180lerde geziyo 🤣🤣 hedefim sadece güç kazanmak ve kas kütlesi artırmak o yüzden az ip atlıyorum yakacak yağım yok ısınma amaçlı atlıyorum, ağırlıkla çalışıyorum çünkü carolina girvan diye bi kadın buldum antrenör, inanılmaz bi kadın. 2 haftada belim 64 ten 61 cm e düştü 😉😉