Kızlar merhaba 2 yıllık evliyim Eşimin ailesi ile üst katta oturuyorum ama evimde beyaz eşya yok bütün buzdolabı eşyalarım tezgahın üstünde eşim Ailesine para vermekten evime beyaz eşya almıyor kıyafetlerimi falan ailesinin evinde yıkıyorum al deyince de ailen parasını versin diyor dün ailem bana altın versem borcumu kapatayım söz hemen yarın beyaz eşya alacağım dedi bu söylediğimden sonra tartıştık ne yapmam gerekiyor Sürekli boş ver deyip duruyor dün de bana eşya alırsam senle asla iyi olmam dıyor Ailesi borç yapıyor o ödüyor ona karşı nasıl bir tepki almalıyım

Guzellik09 2 yıl boyunca böyleydi be tepki vermedin mi gerçekten. Şu saatten sonra ne yapabilirsinki. Adam ayrı bir hayatı sorumluluğu olduğunun farkında dahi değil. Böyle adamlar ne diye evlenir ki

Akrep canım çok tepki verdım hep beni ailesının yanına bırakıp şehir dışına gidiyor sürekli ailemden para istiyor borclarını ödemek için bu aralar beyaz eşya için ısrar ediyorum dıye bana dıyor ailenden altın işte bana versin hemen yarın alım

Guzellik09 Başka eve çıkardım ben bizde altlı üstlü oturuyoruz ilk zamanlar aldığı maaşın 3de 2sini ailesine veriyordu bize para kalmıyordu ayıptır söylemesi kendime ped bile alamıyordum kalan para hep sigaraya gidiyordu bi ton laf söyledim şimdi vermiyor

Guzellik09 çok tuaf eşiniz aile kurmamış bence aile bilincini oluşturmamız zihninde siz neden başta tepki gostermessiniz ki cokmtusf bir durum şu saarten sonra ne desenizde degismez gibi ayrıca neden ailenizi katiyorki ailenize guvenetekmi evlenmiş sizle

Guzellik09 ailenizden hic de para istemeyin , elindeki parayi ailesine vermesin. En sevmedigim sey su aileye para verip kendi yuvasini gormeyenler ya

Sedefyrs1101 ah canım aynı pedim yokken kaynanam diyordu git kayınpederınden işte ne desem aynı evıme beyaz eşya almıyor

Guzellik09 off ayar oluyorum hadi eşin algılayamıyo aile peki onlar bişey demiyo mu evine eşya al diye?

Hoyrat anlamıyorum canım annemden para alıyor babasının borcunu ödüyor ablamdan alıyor dunde dıyor annenden altın işte hemen sana beyaz eşya alım sanki ben tek kullanacam

Ask_hosmus canım onların canına mınnet evlerıne gidiyorum yemek cay herşeyi yapıyorum herşeyi yapan varken neden soylesınler bana gelince zaten herseye para yok diyor

Lila_ aynen öyle burayı ev saymıyor herşeyi ailesıne alıyor beyaz esyasız ev olur mu dıyorum sesımı çıkartınca diyor eşya alacam ama senle asla konuşmam ne dıyım yani

Guzellik09 o kendisi ailesine para veriyor senin ailenin de sana vermesini bekliyor .aile evlilik kavramı oturmamıs yada cok yanlıs biliyor .bunu bastan beri tepkini koyarak gostermen gerekiyordu. sen kabullenmişsin o da dogru bu biliyor öyle gidiyor şimdi de zorlanıyosun haliyle .biyerden başlaman lazım artık bazı seyler mecburi

Guzellik09 ya güzellikle alacak ya da kavgayla bazen susmamak gerekiyo yarın birgün bebeğiniz olunca ne yapıcak acaba onu merak ediyorum

Guzellik09 Sizinki evlilik değil ki evcilik, çocuk oyunu gibi. Aile olmanın ne demek olduğunu bilmeyen, sorumluluk alamayan; sorumluluk alamadığı gibi senin ailenden para bekleyen bir adamla nereye kadar gidebilirsin ki… Çocuk yoktur inşallah. Böyle adamla çocuk da yapılmaz çünkü belli ki sonunuz yok. Bilemiyorum yerinde olsam bir dakika beklemezdim bu adamın başını.

Guzellik09 ailenizden para almayin esinize vermek icin beyaz esya alinacaksa bile aileniz alsin ana esinize para vermesin cnku oyke gozukuyorki esiniz size o oara gelsede beyaz esya falan almaz bir dikkat edin bakalim esiniz kumar mi oynuyor yada baska biseymi sehir disina gidiyor diyorsunuz