Benim eşim gerçekten beni sevmiyor ben bunu göremiyormuyum ya eşim hem çok ilgisiz hem hem bana hiçbir şekilde yardım etmez cinsellik oda yok ben hep suçu kendimde arayıp alttan aldım benmi abartıyorum bilmiyorum ama çok kırıldım saçlarımı boyadım bugün eve geldi açtım gözüne sokuyorum yine farketmedi en son çatladım söyledim hiçmi farketmedin diye farketttim boyamışsın söylemedim diyor beğenmedin o zaman dedim yok güzel olmuş diyor farketseydin söylerdin dedim umursamadı uğraşamam seninle yorgunum dedi telefonla oynarken uyumuş ben ne yapayım şimdi 😩🤦🏼‍♀️

TekTabanca canım inan takmamaya çalışıyorum görmemezlikten geliyorum sürekli ama sanki ben sustukça üstüme geliyor bilerek falanmı yapıyor dedim ama bilmiyorum canım ya artık olumlu düşünerek kendimi avutamıyorum çünkü görümcemin eşi görümcem saçını boyamış farketmiş eve bir haftadır erken geliyor dibimden çıkmıyor diyor heveslendim bende bi yapayım farklılık olsun dedim ama nerde 🤦🏼‍♀️

Ddeniz başka biriyle görüşüyor olabilir mi sizce ? Ya da maddi sıkıntınız var mı ? Bir rahatsızlığı da olabilir aslında.. Alıp karşınıza bir güzel konuşmanız lazım size eziyet bu evlilik. Yazık günah yani

Ddeniz eşinizin üstüne düşmeyin sizde geri çekilin. O napıyorsa çaktırmadan aynısını yapın. Ondan önce işlerinizi bitirmişseniz siz uyuyun.

Deleted16 başka biriyle görüşüyormu inan şüphelenmeye başladım şifresi saklı söylemiyor bir çok kez kavga ettik yine söylemedi ilgisiz evde telefon elinde sürekli daha iki yıldır evliyiz ama ya çok söylenen biri değilim bakımsız değilim bilmiyorum ki 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
          Çok konuştuk canım boş ben her seferinde kırıldığımı söyledim ağlayarak konuştum ağlamamı yine umursamadı benim

Deleted16 deneyeyim canım bu dediğini ama daha çok sevinir bu duruma herhalde 🤷🏼‍♀️

Ddeniz ben çomak sokmak istemem ama belli eşinizin ilgisi farklı yerde. Napın edin o telefona ulaşın

Ddeniz bir deneyin bakın bakalım. Bir de evde dua açıp dinleyin belki bazara geliyorsunuzdur Allah korusun evliliğinizi 🙏🏼

Deleted16 bir yıldır böyle canım çok uğraştım çok kavga ettik boş ama

Deleted16 bunu annemde söyledi biliyor aramızdakileri kapının önünü sirkeyle sil dua oku dua aç evde okunsun dedi bizim evlenmemizi istemeyen çok kişi vardı canım çocuğumuz olana kadar daha fesatlıkları devam ediyordu şimdi duruldular

Ddeniz ay Allah korusun zaten şüphelendiğiniz bişiler varsa hiç durmayın eve dua okutup güzel bi arayın Allah korusun ya 😔

Deleted16 Oğlum ilk doğduğu zamanlar Mevlüt yapmıştım hem oğlum için hem kendimiz için eve baktım ama bir şey bulamadım da canım her zaman diyorum Allah bizi öyle insanlardan korusun diye 🙏🏻🙏🏻

Ddeniz biraz geri çekilin çok üzerine düşmeyin kaçan kovalanır hesabı bi dönem benim eşimde öyleydi sürekli telefon iş o öyle yaptıkca daha çok üzeirine gidiyordum ne zaman geri çekildim fark etmeye başladı

Ddeniz yani bilmiyorum yaa, eşin evlendiğinden beri böyleyse huyu böyledir belki de, eğer sonra dan böyle olduysa bazı erkekler evliliği kaldıramıyor sıkılmış olabilir, bence sende aranıza mesafe koy süslen püslen evde parfümler sık kendine o işteyken mesaj at ben dışarı çıkıyorum diye, nereye derse sıkıldım gezicem de, onu artık umursamadığını fark etsin, kaçan kovalanır unutma doğru mu yazdım sözü bilmiyorum 😂 yani müzik aç evde şarkı söyle umrumda değilsin havası ver ona çok ta tın gibi sensiz daha mutluyum gibisinden bak bugün yap dediğimi, onu artık gün içinde arama aklına aldattığı gelse bile sakın arama sakinleştir kendini, artık kendini mutlu etme zamanı💖

Lati_lokum0 dediğin gibi yapacağım bende geri çekileceğim zaman gösterecek gerisini artık canım düzelir inşallah🙏🏻

Ask_hosmus sonradan bu kadar umursamaz oldu canım ilk evlendiğimiz zamanlar böyle değildi eşim dediklerini deneyeceğim dışarı çıkma konusu hariç bebeğim hasta çıkamam ama evde onu umursamıyormuş gibi davranacağım deneyiyim biraz umarım fayda eder ya 🙏🏻🙏🏻
                            Aynen kaçan kovalanır doğru söyledin canım 😃
                            Önce ben kovalıyordum o kaçıyordu biraZda o kovalasın artık 😅🙏🏻

Ddeniz ya telefon yada kişisel seylere karışmaya tamamen karşıyım fakat gizli şifreli göstermiyor falan dedin , bu doğru değil bence birşeyler saklamasa asla şifre koymaz bu tamamen benim görüşüm , birşey diyemiyorum onun davrandığı gibi umursamaz davran o zaman bide böyle dene

Polyannacilik bugün öyle denemeye başlayacağım evet ben zaten kurcalamam yani şifresini bilsemde almam elime ama o şifresini söylemedikçe ben telefonu birden alınca elimden hızlıca ya alıp yada ekranı kapatması içime kurt düşürüyor söylüyorum sen böyle yapınca güvenemiyorum kendini yerime koy ben şifremi saklasam telefonumu eline vermesem ne düşünürdün diye güvenmiyorsan evlenmeseydin bu konuyu açmandan bıktım artık diyor 🤷🏼‍♀️

Ddeniz çok çelişkili bı durum ya saklicak birşeyi yoksa neden bu kadar gizliyor enteresan mutlaka takip et eşini nirmal gelmedi bana