Dilarra ragna_ 😅😅😅😅 Allah sizi ne yapmasın bende aksine eşim bazen şaplak atar çaktırmam ama çok kızarım ne alaka canım yanıyor zevk neresinde diye😅
ragna_ Bomonti Yav yok oda olmaz bi kez denedik de sonra bi başlarsak devam eder diye uzak duruyorum. Zevk alcaz diye Götümüzden de olmayalım yani
Twogirlmom JartiyerliKedi ben onu izleyince kocaya kendimi bağlayıp kırbaçlatasım gelmişti 😄😄 ayy harika film yaa
Ariel incilikaftan yok dur şimdi onla kemiklerini kırar mazallah öyle fikirler vermee yapan olur falan😂
Birakrepkadini ragna_ acı güzeldir (sadece ilişkide) zevk verir yani bencede öyle ama sen ne istiyosun grinin elli tonundaki gibi kırbaç falan mı😝
ZRaporu ragna_ ben de koç diyecektim zaten 😁 koçların aslında gizli psikopat olduğunu okumuştum. İki evladımda sağolsun koç 😅 akrebin adı çıkmış 🤪
JartiyerliKedi ragna_ ben bi akrep olarak sizin kadar mazoşist değilim şahsen 😂😂😂daha çok acı çektirmeyi severim sadist gibid jdjdjxjdk😂
JartiyerliKedi [upl-image-preview url=//i.imgur.com/1Z9lSUY.jpeg] Bide adresini at bana özelden sana böyle bisi hediye etmek istiyorum 😂😂(belkide varınızdır tabide 😼😹)