Herkese merhaba. Evleneli 1 buçuk sene doğum yapalı 3 ay oluyor. Hamileliğimden bu yana toplasak iki elin parmağını geçmeyecek derecesinde ilişkimiz oldu. Doğumdan sonra da 3 kere çünkü hala korkum var normal doğum yaptım kayganlaştırıcı da kullanıyoruz ön sevişmeyi de uzun tutuyoruz ama bir türlü korkumu yenemiyorum kendimi çok kasıyorum kastığım içinde canım acıyor ve bence doğumdan sonra orası daha daralmış gibi hissediyorum. Evlendiğimizden beri de zevk almıyorum yani nasıl zevk alınır nasıl bi şey bile bilmiyorum eşim uğraşıyor zevk alayım diye ama içim gıdıklanır gibi oluyor sonra kayboluyor, var mı öneriniz. Çok şükür ki eşim anlayışlı sadece araya mesafe girdikçe canın daha çok yanıyor uzatmayalım ki orası da alışsın diyor ne yapacağımı şaştım ona da üzülüyorum erkek adam sonuçta nasıl yenicem bu korkumu ?
Happy kidsten geldim bi kaç sorum var bayanlar :))
Sondiyetbukucu tamamen psikolojik bence , ilk korkunu yenerek baslayabilirsin 🥰🥰🥰
Polyannacilik nasıl yenicem peki
Sondiyetbukucu dusunmeyeceksin birşeyi korktuğunu düşünürsen o şekilde ise başlarsan oraya odaklanirsan ne zevk alırsın nede birşey anlarsın kasma olumlu dusunurek başla ise
Bende senin gibiydim..
evliliğimin ilk 3 ayı bu korkuyla girdim yatağa..
hatta eşim uyumus olsun diye dua ederdim kaç kez reddettim olmaz diye ilk başlarda eşim çok anlayışlıydı bir gun kızmadı ama isyan etti yanımda citir gibisin dayanamıyorum seni gördükçe canım istiyor ama canın yanmasın diye bisey yapamıyorum nolur asalim bunu dedi. O gun söz verdim kapadım gözlerimi kendimi bıraktım üç kez beş kez derken geçti gitti agri vs yok. Sonra eşim is yüzünden gitti taa 9 10 ay sonra geldi o zaman bile korkmadım kendini bırak gerisi gelir
Sondiyetbukucu kendini zevk almaya odaklamalisin ve sürekli birliktelik yaşayarak hem alışırsın hem zevk almaya başlarsı. Muhtemelen acı zevkin önüne geçiyor