Merhaba ben adet başlangıcında her ay çok aşırı derece sancı çekiyorum. Midem bulanıyor karnımda belimde ağrılar oluyor her ay iğne vuruluyorum ağrıdan dolayı sizce normal mi
Sancı
Leylayldrm25 merhaba canım geçmiş olsun gayet normal benim tanıdığım arkadaşlarım var onlarda senin gibiler iğnesiz geçmiyo benimde bekarken çok ağrıyodu çok şükür geçti doğumdan sonra
Leylayldrm25 merhaba canm benimde öyle oluyor agri kesici iğne heray ayni sekilde cok sancili ve kusmalı geciyor bende rahim tersligi var doktor o yzden oldugunu soyluyor
Merhabalar öncelikle yıllardır bende aynı sorunlardan şikayetçiyim giderdim doktora normal , acı eşiğin düşük vs. Diyen oluyordu, ancak, böyle değil uzun seneler sonunda iyi doktorlarla tanıştım ve hiç normal bir şey değil dediler, özellikle her 10 kadından birinde bulunan endiyometriyozis rahatsızlığı yüzünden olabilir, benimkinin sebebi bu çıktı ve bu zamanla sağ yumurtalığında çikolata kistine sebep oldu,6 yıldır evliyim çocuğum olmadı tüp bebek tedavisi görüyorum. Yani arada soğuk aldığınız yada ağır iş yapıldığı için sancı ağrı olabilir ancak her ay böyle ise sebebi mutlaka bir rahatsızlıktır. Hiç bir kadını bu normaldir diye bu ağrıları çekmesine sebep olmayın . Teşhisi zor ama mutlaka var bir sebebi.