Nazen [upl-image-preview url=//i.imgur.com/vEZp2oP.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/KB1ijxx.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/CoQd7T6.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/g3JwMt9.jpeg]
Ask_hosmus Attım bu arada bilmem bakmayı 😂😂dur bi tane daha diyim, sana birsürü yol çıkmış kararsızsın seç birini🤷♀️
Nazen bitterdelisi24 ne konuda dikkat etmeliyim canım 😊Fatih diye eşimin bi akrabası var evet ama sessiz sakin biri senede bir aynı ortama gireriz 20yaşında daha 😅
bitterdelisi24 Nazen sessiz sakinlerden korkcaksınn :) alakasız ama falında o çıkmış yani neden çıktı ilerde anlarsın belkı bırsey ıstıcek belkı bi yardım ne blım hersey olabilir
Nazen bitterdelisi24 vallahi olabilir canım bi yardım konusu kanser hastası çünkü rabbim tüm hastalara ve ona şifa versin 🙏
bitterdelisi24 Nazen falın o kadar karısıkki bakım dedım ama.. kafan Allk bullak aynı anda on sey dusunuyorsun belkı bıdaki sefere bakarım :)
bitterdelisi24 Nazen hadi ya üzüldüm Allah şifa versin.. belkı aılecek yardımınız dokunur 🙏 Bidakı sefere bakarım buna bakılmaz 🥰😂