Rouge Kumruu ben izlemiyorum ya o dansları bitmiyor ki hicbisey anlamıyorum bir tane izledim hep dans sıkıntı geldi o ne öyle kadın aglıyor sonra hemen dans daha dur az once aglıyodun hicbisey anlasılmıyor
Deleted11 Rouge aklıma bir videoları vardı o geldi kadına bir tokat atıyorlar, kadın dönüyor dönüyor perde boğazına dolanıyor ve ölüyor 😂
Frezyaa Rouge kadife çiceklerle suslenmis dugun töreni bile yapıyorlarmış😂 birde tuvaletti kesinlikle sol el kullanirlarmış asla sağ el kullanmazlar 😂😂😂
Rouge Frezyaa hahahahaha o görüntü gozumun onune geldi videoda kapak yapmıslardı süslü kurbagayı 😂😂😂birbirlerine o kadar degee vermiyolar 😂😂
Rouge Frezyaa bendeee hele senin cümlelerin 😂😂😂kurbagalara üzüldüm 🥲oradaki inekler ve maymunlar cok şanslı 😂😂
Twogirlmom Escobar tabi ki zaten olması gereken bu bence kimse kimsenin emrin de olmamalı buna izin vermemeli ama malesef var hala öyle olanlar
Rouge Deleted11 hint videolarından filmlerinden hersey beklenir sonra kalkıp dans etse sasırmam 😂benim aklıma hep sandıkta vs kitli kalırlar ya o sahneler geliyor ne mana
Deleted11 Rouge onlara denk gelmedim daha 😂 kaynanam çok izliyor dizilerini uzun zamandır görmediğim için hint bilgilerim körelmiş acilen görüşmem gerek 😂😂
Rouge Deleted11 cok sanslısın denk gelmedigin için 😂ama videoları izlemeni tavsiye ederim bir sürü sükür sebebi bulursun kendine