Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum bu hts Kayıtlarını çıkarttığımızda arama dökümünde kelime Kelime ne konuşulduğunu çıkarabiliyor muyuz yoksa sadece hangi numarayla ne kadar konuşulduğu mu gösteriliyor yani içeriği belli oluyor mu çıkıyor mu

Vaveyla_ mesajlasma cikar ama konusmada esnasinda konuşulanlar asla..

Vaveyla_ birde savciliktan izin alinirsa daha detayli cikartiyorlar

Redkids emin olmasam zaten arkadaşa cevap vermezdim. Başvurun varsa 2 3 sene daha beklersin çünkü pek adliye de ona sıra gelmez. Hakimler pandemi izninde

incilikaftan başvurum vardi sonuclandi sadece numaralar ve kac saniye konusuldugu var virde smsler cikiyor ama sesli konusmanin cikmasi diye birsey yok denmisti

incilikaftan iyide bende savciliktan onay bile aldik diyorum ya sesli konusmada ne konusuldugu cikmiyormis sadece smsler ve numaralar ve kac dk konusuldugu

Redkids Üff tmm git savcıyı üst mahkemeye şikayet et. 😂😂😂 Neden vermedi onay diye. Postu oyalamaya gerek yok bu konuda fikrim ve bilgim var seni başından sağmislar ressmen

incilikaftan benim bilgilerim seni ilgilendirmiyor post sahibine ben cevap verdim ayni asamalardan gectigim için saygisizca cevaplarin ve konuşma tarzin, beyninin ne denli bilgilerle dolu oldugunun gostergesi

Redkids Ahhahaa 😂😂😂 cevabıma sen atladın ama 😏 senin bilgin senin olsun zaten eksik😂😂😂
              Beyin derken sende olup kullanamadıgın ama bende olup sana yetmeyen mi ?

incilikaftan sende olduguna pek kanaat getiremiyoruz maalesef sen baskasina akil verecgine olan aklinda daha seviyeli konusmayi ogren

Redkids üff hadi sen eksik bilgilerinle oyna 😂😂😂 sana veriyorum ya işte akıl sana fazla bile geldi bak 😏😘