Polyannacilik Tinkerbell orası gereksiz kalabalık bebekle ilgili bi post açıyorum cevap gelene kadar en altlara düşüyor , faydalanamiyordum cevap alamiyordum en azından burası o kadar değil gözüküyor postlar istediğimiz cevapları alabiliyoruz ,
Redkids Nasilyani fenomenleri sucluyorlardi herkes 😂😂😂😂 utanmadan o postu hile linclediler ajdhdhdhdhd
biroglanannesi Redkids ayy yeni gördüm ya o postu açan kişi birsürü hesapmı açmış Naime hanımın linklediği fake hesapların hepsi ona mı aitmiş 😂😅😅
AntiSosyallKelebek Tinkerbell Hayır canım ta kendisiyim senin için bizzati yeni üyelik aldım :) istersen biroglanannesi ne sorabilirsin beni neyse çok uzatmaya gerek yok benim senin direk şahsına bir terbiyesizliğim oldu mu ? Bunu merak ediyorum açıkcası
MiniMinnakk Tinkerbell Kesinlikle. Millet kavga eder askıya alınmaz. Biz bişey sorarız hemen yok uygun değil yok şu yok bu. Burası hem seviyeli hemde gerçekten bayanların birbirini anlayabildiği hemde saçma şekilde linçleyecekler korkusu olmadan sohbet edilebiliyor. En güzeli burası 🙏🏻